Motivul pentru care Liv Tyler s-a despărțit de iubitul ei

Motivul pentru care Liv Tyler s-a despărțit de iubitul ei
Citeste mai mult despre: Liv Tyler, fotbal, iubitul ei,
Data publicarii: 04 Noiembrie 2021
Data actualizare: 04 Noiembrie 2021
În perioada dinaintea despărțirii lor, Liv Tyler se plângea că logodnicul Dave Gardner o forța să se uite la fotbal alături de prietenul lui cel mai bun, David Beckham.

Recent, publicația The Sun a dezvăluit că actrița de la Hollywood și omul de afaceri cu care trebuie să se căsătorească s-u despărțit în luna martie a acestui an. 

Relația lor a fost dominată de pasiunea lui Dave pentru fotbal. Se pare că acesta este atât de îndrăgostit de acest sport că, de Ziua Îndrăgostiților, a dus-o pe Liv la... un meci de fotbal. 

”Vorbesc cu David Beckham despre fotbal. Iubitul meu îl știe bine pe David, astfel că fotbalul este cu noi în casă tot timpul”.

”Eu nu prea înțeleg ce se întâmplă, cu excepția faptului că se aleargă mult. Nu înțeleg cum mai pot respira jucătorii. Partenerul meu trăiește pentru fotbal și toată familia și toți prietenii lui adoră acest sport. Pentru mine, este atât de diferit de fotbalul american, încât nu înțeleg nimic”, a declarat în trecut actrița. 

După despărțire, actrița din ”Stăpânul inelelor” (44 de ani) s-a mutat la Los Angeles, în timp ce Dave a rămas la Londra. 

Foto; Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies