Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rețelele de socializare

Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rețelele de socializare
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Ianuarie 2021
Data actualizare: 11 Ianuarie 2021
30 martie 2020. Atunci a fost postat ultimul mesaj al ducilor de Sussex pe contul lor oficial de Instagram. Potrivit unei surse apropiate cuplului, Meghan Markle și prințul Harry nu intenționează să redevină activi prea curând pe rețelele de socializare. 

“În timp ce voi s-ar putea să nu ne vedeți aici, noi vom continua să lucrăm”, este o parte din mesajul postat în martie, anul trecut, pe Sussex Royal, contul de Instagram al ducilor. De altfel, un cont cu o comunitate impresionantă. Sussex Royal este urmărit de peste 10,4 milioane de persoane. 

Potrivit The Times of London, cuplul nu vrea să mai audă de rețelele de socializare. Se pare că cei doi s-au săturat de mesajele răutăcioase și pline de ură pe care le primesc de la unii internauți. 

“Este foarte puțin probabil să mai aibă o prezență online. Sunt dezamăgiți de “ura” pe care au primit-o online”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit sursei citate mai sus. Ducii de Sussex nu vor mai folosi platformele de Twitter și Instagram. 

Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la privilegiile regale

Meghan Markle și prințul Harry sunt căsătoriți din mai 2018 și au împreună un fiu, Archie. Anul trecut, cuplul a anunțat că renunță la privilegiile regale. Meghan și Harry s-au mutat din Marea Britanie în Canada, iar după câteva luni s-au stabilit în California, America. Aceasta alegere a ducilor le-a adus un val uriaș de critici în mediul online. 

Înaintea căsătoriei cu prințul Harry, Meghan Markle avea cont de Instagram, dar și un blog, unde scria despre fashion și călătorii. După logodna cu Harry, atât contul de Instagram cât și blogul au fost dezactivate. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!