Noul James Bond va fi o femeie? Superba actriță care ar putea fi următorul agent 007

Noul James Bond va fi o femeie? Superba actriță care ar putea fi următorul agent 007
Citeste mai mult despre: James Bond, Charlize Theron, Daniel Craig,
Data publicarii: 27 Februarie 2019
Data actualizare: 27 Februarie 2019
Un noul film cu James Bond este așteptat de toți fanii, iar acum se vehiculează ideea că următorul agent 007 ar putea fi o superbă femeie. 

James Bond este o franciză care a rezistat de-a lungul anilor. Cu 26 de filme lansate, începând din 1962, James Bond a fost interpretat de o serie de actori, unul mai diferit decât altul. 

Citește și: Noua iubită a lui Brad Pitt se războiește de ani de zile cu Angelina Jolie. Care este motivul

Daniel Craig, cel mai recent Bond, se va retrage după rolul din ”Bond 25”, iar acum a apărut un nou zvon despre cine ar putea să-l înlocuiască.

Astfel, la gala premiilor Oscar 2019, care a avut loc duminică seara, Charlize Theron și Daniel Craig au prezentat împreună premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. Aceștia i-au înmânat statueta aurită actorului Mahershala Ali, din filmul ”Green Book”.

Imaginea celor doi actori împreună a declanșat o adevărată frenezie pe Twitter.

Autorul Chuck Wendig a scris: ”Charlize Theron drept James Bond. Daniel Craig ca boytoy-ul lui Bond. Asta va fi!”.

Alt telespectator a scris: ”Două lucruri de care sunt convinsă: 1. Charlize Theron ar trebui să fie următorul James Bond 2. Este timpul să înlocuiești rujul roșu cu un gloss”.

Criticul The New Yorker Emily Nussbaum a răspuns: ”Toată redacția este de acord că Charlize Theron ar trebui să fie următorul James Bond”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Actrița a mai fost comparată cu Bond grație rolului din filmul ”Atomic Blonde” (2017), în care a interpretat un agent MI6, pe nume Lorraine Broughton.

Iar la evenimentul Comic-Con de anul acesta, Charlize Theron a fost întrebată dacă ar accepta rolul agetului 007. Actrița originară din Africa de Sud a răspuns: ”Aș lăsa acest rol lui Daniel sau lui Idris Elba - despre care cred că ar fi un Bond grozav, dar îmi place ideea că oamenii se gândesc la mine în această ipostază”.

Foto: Getty, Instagram

Vezi și: Ce se va întâmpla săptămâna viitoare în serialul VLAD?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies