“Nu sunt meniți să fie împreună.” Ce crede familia lui Liam Hemsworth despre căsnicia cu Miley Cyrus

Nu sunt meniți să fie împreună.  Ce crede familia lui Liam Hemsworth despre căsnicia cu Miley Cyrus
Miley Cyrus și Liam Hemsworth au fost căsătoriți 7 luni. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Miley Cyrus, casnicie, divort, Liam Hemsworth,
Data: 16 August 2019
Familia lui Liam Hemsworth îl imploră pe acesta să rupă orice legătură cu Miley Cyrus.

Familia actorului este îngrijorată de faptul că Liam se va întoarce din nou la Miley. 

Citește și

Liam și Miley continuă să spună amândoi că sunt separați, nu divorțați, motiv care a îngrijorat familia lui Liam că acesta se va întoarce la ea în viitor”, a declarat un apropiat al actorului, conform The Sun.

Căsnicia lor a fost una toxică. Nu sunt meniți să fie împreună”, a adăugat sursa.

Famlia și prietenii lui Liam au luat această atitudine după ce Miley a fost suprinsă sărutându-se cu Kaitlynn Carter, fosta soție a lui Brody Jenner. Liam a suferit foarte mult din această cauză. 

Citește și: Cine e femeia cu care Miley Cyrus se sărută la plajă, în Italia


FOTO: Profimediaimages.ro

Un apropiat a lui Miley a declarat că “Miley și Liam au căzut de comun acord să ia o pauză. Fiind într-o continuă evoluție, schimbându-se ca parteneri și ca persoane, cei doi au decis că aceasta este cea mai bună decizie deoarece ambii se concentrează pe carieră. Au rămas la fel de dedicați pentru toate animalele pe care le dețin, în ciuda îndepărtării lor. Vă rog să le respectați decizia și intimitatea.”

Citește și: Prima reacție a lui Liam Hemsworth după despărțirea de Miley Cyrus. Actorul, distrus de durere

Cu toate că perechea și-a anunțat despărțirea abia sâmbătă, se speculează că cei doi s-ar fi despărțit încă din iunie. Ultima lor apariție a fost pe 9 iulie, când au fost suprinși în California, însă cei doi nu păreau a fi în apele lor.

Alte surse au declarat că Liam își dorește o viață obișnuită și liniștită, pe când Miley pare că a revenit la vechile obiceiuri.

Părerile sunt împărțite când vine vorba despre motivul despărțirii. Apropiații lui Miley au spus că motivul a fost că Liam abuza de droguri, în timp ce apropiații lui Liam susțin că este vorba despre imaturitatea și infidelitatea cântăreței.

Surse din partea lui Miley susțin că aceasta a încercat din greu să salveze căsnicia, însă abuzul de alcool și droguri al lui Liam a fost prea mult și nu a putut trece peste.

În schimb, apropiații lui Liam spun că aceste informații sunt eronate și susțin că motivul a fost infidelitatea lui Miley, iar aceasta aduce acuzațiile referitoare la alcool și droguri pentru a distrage atenția fanilor de la adevăratul motiv.

Sursă foto: Profimediaimages.ro/ Getty Images

Vezi și: Top 3 actori care au înșelat dar și-au salvat căsniciile

FULLSCREEN
“Nu sunt meniți să fie împreună.” Ce crede familia lui Liam Hemsworth despre căsnicia acestuia cu Miley Cyrus
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies