O nouă lovitură pentru familia lui Michael Jackson. Corpul megastarului ar putea fi exhumat

O nouă lovitură pentru familia lui Michael Jackson. Corpul megastarului ar putea fi exhumat
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Februarie 2019
Data actualizare: 06 Februarie 2019
Corpul lui Michael Jackson ar putea fi scos din mormânt pentru o investigație de specialitate. Nu mai puțin de 11 persoane au cerut exhumarea trupului Regelui muzicii pop.

Familia lui Michael Jackson primește o nouă lovitură. Nu mai puțin de 11 persoane au solicitat exhumarea megastarului, pentru realizarea unei expertize care să demonstreze că Michael a fost pedofil. Numărul celor care pretind că au fost molestați și agresați sexual în copilărie de Regele muzicii pop este în continuă creștere, scrie Radar Online.

„Sunt cel puțin 11 noi victime care pretind că au fost molestate și chiar violate de Michael Jackson pe vremea când erau copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani – iar lista este în creștere”, a spus o sursă citată de publicația americană.

Persoanele care îl acuză pe Michael Jackson de pedofilie și acte sexuale cu minori susțin că mostrele de ADN ale megastarului ar putea dovedi că acestea nu mint. Michael Jackson e decedat din 25 iunie 2009, iar de atunci numele său a fost terfelit în repetate rânduri. Acuzatorii săi cei mai vocali au fost James Safechuck și Wade Robson, care au și deschis procese în instanță.

Citește și: Fratele lui Michael Jackson, Jermaine, cu lacrimi în ochi la TV: „Lăsați-ne în pace”

Cei doi au apărut recent într-un documentar revoltător pentru familia și fanii megastarului, în care povestesc cum a început calvarul lor în reședința lui Michael din Santa Barbara.

„A abuzat de mulți copii care au fost trimiși la domeniul Neverland, inclusiv copii în scaun cu rotile sau suferinzi de boli terminale, nu mai în vârstă de 7 ani”, spune o sursă a publicației americane.

Familia megastarului a luat poziție față de aceste acuzații, care s-au înmulțit în ultimii cinci ani. Urmașii lui Michael Jackson consideră această campanie de discreditare o „mârșăvie” și fac apel la toți cei care l-au iubit să nu-și piardă încrederea în el. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies