Oana Pellea are site

Oana Pellea are site
Citeste mai mult despre: site, Oana Pellea,
Data: 06 Octombrie 2008
Actrita Oana Pellea are site. www.oanapellea.com este ca o carte de vizita virtuala a actritei care contine informatii, momente din teatru si film si fotografii variate din activitatea artistica a Oanei Pellea.

„De ce site? O planta, papyrys, hirtie, site - toate au functionat ca transmitere de informatie. Un site este o carte de vizita, o informatie ce circula intr-un univers virtual. Asta e epoca. Asta e timpul ce il parcurgem fara timp...pe care il traim, traindu-ne el pe noi. Informatii invizibile ce ne guverneaza viata. Site-ul a aparut ca o necesitate impusa in primul rand de agentii din strainatate.”, marturiseste actrita despre motivatia care a impins-o sa existe intr-un mod organizat si in lumea virtuala.

„Dar si cinematograful nu este decit o umbra  pe un cearceaf...si teatrul nu traieste decit cit o dira de fum asa ca logic trebuia sa exist si ca o informatie invizibila numita site!”, adauga Oana Pellea care promite sa actualizeze permanent site-ul cu noutatile din cariera sa.
 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO