(P) Cele mai bune sfaturi pentru a inchiria spatii comerciale in Bucuresti

(P) Cele mai bune sfaturi pentru a inchiria spatii comerciale in Bucuresti
Autor: Redactia
Data: 26 Septembrie 2019
Exista o oferta vasta de spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti din care pot alege antreprenorii.

Sunt mai multe criterii importante in functie de care pot fi alese cele mai bune spatii comerciale, tinand cont de cateva aspecte specifice business-ului in cauza.

Citește și

Spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti – locatia conteaza

In momentul in care sunt alese spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti este foarte important sa se acorde atentie locatiei. Un magazin sau un spatiu comercial va fi amplasat, in general, intr-o zona tranzitata atunci cand scopul este acela de a face profit. De asemenea, este recomandat ca spatiul comercial inchiriat sa fie intr-o zona cat mai sigura.

Atunci cand spatiul este amplasat intr-un cartier predispus la scandaluri si accidente sau despre care se stie ca este o zona periculoasa este foarte posibil ca preturile in zona sa fie mult mici, iar acesta nu este in avantajul persoanei care inchiriaza, deoarece majoritatea clientilor va fi reprezentata de persoane din zona, iar posibilitatea de a avea clienti si din alte parti este cu mult redusa.

Zona in care se afla spatiul comercial trebuie sa fie sigura pentru angajati

Intr-un spatiu comercial amplasat intr-o zona cu un renume nefavorabil foarte multe persoane cu experienta vor refuza sa lucreze. Nimeni nu este dispus sa isi riste viata, mai ales cand de foarte multe ori jobul implica plecarea spre casa la ore tarzii sau pornirea de acasa foarte devreme, atunci cand nu este nimeni pe strada sau in momentul in care mijloacele de transport in comun nu functioneaza.

Spatiul comercial ales trebuie sa fie in ton cu produsele comercializate

Este recomandat sa fie ales un spatiu comercial care sa se preteze activitatii de comercializare. Prin urmare, intr-un spatiu in care se vor vinde produse artizanale ar fi mai util ca podeaua sa fie una clasica, din lemn sau cu parchet in loc de una cu gresie pe jos, pentru un aspect cat mai autentic. 

Pe de alta parte, in situatia in care magazinul vinde produse alimentare, igiena este foarte importanta si este cea care atrage numeroase amenzi din partea institutiilor abilitate in cazul in care exista nereguli.

Pentru magazinele in care se vand pantofi sau alte produse din piele, temperatura trebuie sa fie cea optima, pentru ca produsele sa nu se deterioreze. De asemenea, o recomandare importanta este faptul ca magazinul trebuie sa aiba suficient spatiu, astfel incat persoanele care intra sa aiba loc sa se plimbe printre rafturi.

Un spatiu comercial foarte inghesuit va face ca multe persoane sa nu reuseasca sa gaseasca ceea ce cauta in magazin si sa plece fara sa cumpere. De asemenea, spatiile comerciale cu rafturi pana sus au de pierdut atunci cand oamenii nu pot vedea sau nu au cum sa ajunga pana la ultimele rafturi.

Acestea sunt cele mai importante sfaturi de care orice persoana ar trebui sa tina cont atunci cand inchiriaza un spatiu comercial. De asemenea, recomandarea este ca toate spatiile sa fie amenajate si amplasate astfel incat numarul de clienti noi sa fie mereu in crestere. O zona centrala este cea mai buna idee in acest sens.

Sursa foto: https://www.thebalancecareers.com/calculating-commercial-rents-3515436
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies