Pamela Anderson s-a măritat pentru a cincea oară. Cine e bărbatul care a vrăjit-o

Pamela Anderson s-a măritat pentru a cincea oară. Cine e bărbatul care a vrăjit-o
Pamela Anderson este la al cincilea mariaj. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Ianuarie 2020
Data actualizare: 22 Ianuarie 2020
Pamela Anderson (52 de ani) s-a măritat în mare secret cu un producător de film. Ceremonia a avut loc în Malibu, luni seară.

Cu 4 mariaje la activ și o relație cu năbădăi alături de un fotbalist francez, Pamela Anderson caută din nou fericirea alături de un bărbat de 74 de ani. Jon Peters este producătorul filmelor A Star Is Born, versiunile din 1976 și 2018.

„Sunt fete frumoase peste tot. Puteam să-mi aleg și eu una, dar pentru 35 de ani nu am vrut-o decât pe Pamela”, a spus Jon Peters pentru Hollywood Reporter.

Conform publicației de peste Ocean, cei doi au avut o relație mai scurtă acum 30 de ani, dar s-au îndrăgostit din nou în urmă cu câteva luni.

Citește și: Pamela Anderson, în costum de baie pe coperta revistei MAXIM în ziua în care s-a măritat a 5-a oară


Jon Peters acum (stânga). Jon și Pamela în 1989 (dreapta). FOTO: Getty Images

Ceremonia care a consfințit legătura dintre ei a avut loc luni, 20 ianuarie, în Malibu. Fiecare dintre ei a fost căsătorit de 4 ori până acum.

Pamela Anderson a fost soția lui Tommy Lee Jones în perioada 1995-1998. Al doilea ei soț a fost Kid Rock (2006-2007), iar al treilea la rând a fost Rick Salomon. Cei doi s-au căsătorit în 2007, dar au anulat căsătoria un an mai târziu. 

În 2014 s-au căsătorit iar, însă au divorțat după doar un an.

Între 2017 și 2019, Pamela a fost într-o relație cu fotbalistul francez Adil Rami, pe care l-a părăsit pe motiv că era violent.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei: Costi Diță despre Pamela Anderson
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies