Paula Herlo prezintă duminică, la România, te iubesc!, ancheta Furturi de urgență

Paula Herlo prezintă duminică, la România, te iubesc!, ancheta Furturi de urgență
Citeste mai mult despre: Paula Herlo, ancheta, Romania te iubesc,
Data publicarii: 03 Martie 2023
Data actualizare: 03 Martie 2023
Guvernul a alocat milioane de euro în regim de urgență pentru lucrări care n-au fost făcute. Fonduri pentru situații excepționale sunt folosite în scopuri personale. Furturi de urgență, o anchetă de Paula Herlo, la România, te iubesc!, duminică, de la 18:00.    
Fondul de rezervă al Guvernului reprezintă banii care ajung la Primării, Consilii Județene sau alte instituții ale statului, în funcție de interesul politic al celor ce controlează această resursă. Sunt bani alocați ușor si cheltuiți fără transparență de către autorități. În urmă rămân lucrări neterminate si uriașa dezamăgire a oamenilor sătui de corupție.

 
„Șefii de Guvern din România au găsit întotdeauna resurse să-și fidelizeze primarii sau alți șefi de instituții. Fondul de urgență al Guvernului e o resursă financiară de care s-au folosit mulți premieri ca să trimită bani în teritoriu. Sunt sume uriașe pentru lucrări atribuite direct, fără transparență pentru că, nu-i așa, urgența o cere. Duminică vă demonstrăm cum banii aceștia ajung la firme de casă, apropiate de politicieni. Vedem și cum un pod a fost construit o dată, dar plătit de două ori”, a spus Paula Herlo.

Ce răspunsuri au autoritățile descoperim duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!