Portugalia ajunge in sferturile UEFA EURO 2016™ dupa un gol marcat in minutul 116

Portugalia ajunge in sferturile UEFA EURO 2016 trade; dupa un gol marcat in minutul 116
Citeste mai mult despre: UEFA Euro 2016™, fotbal, ProTV,
Data publicarii: 26 Iunie 2016
Data actualizare: 01 Iulie 2016
Meciul de 10 transmis aseara de Pro TV dintre Croatia si Portugalia a oferit telespectatorilor o calificare dramatica a echipei lui Cristiano Ronaldo.

Meciul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarit de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:00 - 00:30. In minutul de maxima audienta, de la 22:43, peste 1.9 milioane de telespectatori urmareau meciul dintre Croatia si Portugalia. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a fost lider de audienta cu 9.9 puncte de rating si o cota de piata de 37.2%, urmatorul post clasat inregistrând 3.5 puncte de rating si 13.3% cota de piata.

Prima mare ocazie a meciului a fost ratata de Pepe, la finalul unei lovituri libere executata de Mario. In prelungirile primei reprize, Rakitici a executat fara probleme o lovitura libera, insa Pepe s-a opus si a trimis mingea in corner. In cea de-a doua jumatate a meciului, in minutul 62, Srna a centrat din lovitura libera, dar Vida a reluat pe lânga poarta. Cele 90 de minute de joc s-au incheiat fara ca vreuna dintre formatii sa aiba un sut clar pe spatiul portii. Calificarea s-a decis in minutul 116, când Quaresma a marcat unicul gol al meciului.

Diseara, de la 22:00, telespectatorii au bilete la meciul de 10 dintre Ungaria si Belgia!

Aplicatia Stirile Pro TV aduce cele mai noi informatii de la UEFA EURO 2016™, in timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile si chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate in fiecare secunda in sectiunea EuroScor. In categoria dedicata exclusiv UEFA EURO 2016™ se gasesc cele mai noi informatii de la corespodentii Pro TV din Franta. Aplicatia este disponibila atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât si pentru iPhone.

Bucurati-va de fotbal!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies