Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram. Care este explicația

Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram. Care este explicația
Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, au decis recent să nu mai urmărească pe nimeni pe Instagram. Motivul este unul, cu adevărat, special. 

Prințul Harry și Meghan Markle au dat unfollow tuturor conturilor pe care le urmăreau pe Instagram. Înainte de a lua această decizie,  cei doi au oferit o explicație.

Citește și: Meghan Markle, apariție surprinzătoare. A slăbit mult după ce a născut și e în formă maximă

Cunoscuți pentru activitățile caritabile pe care le fac, în fiecare lună aleg să urmărească diferite conturi ale unor organizații umanitare, care promovează un stil de viață sănătos, gândirea pozitivă, sănătatea mintală sau conexiunea dintre oameni. Scopul acestora fiind acela de a le face cunoscute publicului și de a le promova. 


"În luna lui august, avem nevoie de ajutorul vostru. Vrem să știm "puterea voastră" de a schimba ceva... În fiecare lună, schimbăm conturile pe care le urmărim pentru a evidenția cauze variate, oameni sau organizații ce fac lucruri mărețe pentru comunitățile lor și pentru întreagă lume.

În următoarele zile, va rugăm să adăugați sugestii la secțiunea de comentarii: cineva pe care-l cauți, organizația ce ne-ar putea stârni interesul să o urmărim, un cont ce vă inspiră să fiți mai bun sau vă face să vă simțiți mai bine sau ajutorul ce vă îmbracă cu optimism pentru un viitor mai bun".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) onAnunțul privind această decizie a fost făcut de cei doi pe contul oficial al acestora de Instagram. Prințul Harry și Meghan le-au cerut autorul fanilor pentru a alege cele 15 noi conturi pe care le vor urmări. 

 

Ducele și Ducesa de Sussex au început această campanie chiar în momentul în care și au deschis contul de Instagram. 

Meghan și Harry spun că-și vor împrospăta contul de Instagram în acest fel în fiecare lună, pentru a da șansa organizațiilor din întreaga lume de a beneficia de vizibilitate publică.

Sursa foto: Getty Images/Instagram

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

FULLSCREEN
Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmaresc pe nimeni pe Instagram. Care este explicața
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO