Prințul William ar fi numit-o pe Meghan Markle “femeie nenorocită”. Ce l-a scos din minți pe fratele lui Harry

Prințul William ar fi numit-o pe Meghan Markle femeie nenorocită . Ce l-a scos din minți pe fratele lui Harry
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Iunie 2021
Data actualizare: 14 Noiembrie 2021
Șansele de împacăre dintre William și Harry par tot mai mici dacă este să ne luăm după dezvăluirile din presa britanică. 

Se pare că ducele de Cambridge ar fi avut o ieșire nervoasă după funeraliile bunicului său. Într-un cerc restrâns de prieteni, William ar fi numit-o pe Meghan Markle “femeie nenorocită”, scrie Page Six

William nu poate trece peste modul în care ducesa de Sussex s-a purtat cu personalul de la palat. “Dar uită-te la felul în care femeia asta nenorocită s-a purtat cu staff-ul meu. Fără milă!”, ar fi spus ducele de Cambridge. 

Pe vremea când locuia în Marea Britanie, Meghan Markle a fost “părăsită” pe rând de mai mulți angajați, care s-au plâns apoi de comportamentul acesteia. Nevasta lui Harry își începea ziua la 5 dimineață și le dădea mesaje angajaților cu tot felul de cerințe și de șapte ori pe zi. Mai mult, ziarele scriu că ea ar fi țipat și umilit mai mulți oameni din staff-ul regal. Nevasta lui Harry a negat însă orice acuzație și a spus că este victima unei campanii de denigrare. 

Atunci când angajații i s-au plâns că au fost umiliți de Meghan, prințul William a fost șocat și totodată furios. William și Harry s-au revăzut după un an la înmormântarea bunicului lor. După funeralii, cei doi au avut o discuție de două ore la Castelul Windsor. Potrivit Daily Mail, cei doi frați s-au certat în spatele ușilor închise. 

“Au sărit unul la gâtul altuia. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse", a declarat un apropiat al Casei Regale Britanice potrivit Daily Mail. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies