PRO TV dă startul grilei de primăvară cu cele mai tari producții TV. Ce show-uri poți urmări în următoarele luni

PRO TV dă startul grilei de primăvară cu cele mai tari producții TV. Ce show-uri poți urmări în următoarele luni
Data publicarii: 13 Ianuarie 2021
Data actualizare: 13 Ianuarie 2021
Ăsta-i anul! Asta e televiziunea! Ăsta-i spectacolul! Primăvara lui 2021 aduce în prim plan o serie de producții spectaculoase la PRO TV, dar și cele mai cunoscute și apreciate producții cinematografice. 

A mai rămas puțin timp până vor debuta sezoane noi din cele mai așteptate show-uri ale primăverii. În curând, la PRO TV! 

Românii au talent debutează pe 5 februarie, iar din acest an emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână. Mai puțin de o lună! Mai mult de o ediție! Un sezon unu și unu în care talentul va fi la el acasă, la dublu. 

PRO TV pregătește noul sezon Imperiul Leilor, show-ul adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat, va fi în curând. Investitori de top sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei de afaceri în sezonul 2 Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu și-au arătat dorința de a demonstra că, în aceste timpuri confuze, oamenii de afaceri pot trece peste orice impas dacă acționează împreună. 

Șef sub acoperire va reveni, în curând, la PRO TV. Emisiunea duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv. Se pot descurca șefii ca simpli angajați în propria firmă?

Las Fierbinți continuă cu o porție în plus de comedie. Cel mai urmărit serial din România prezintă o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care vor încerca să iasă celebrele personaje. 

Sezonul doi din Profu' urmează să revină, în curând, la PRO TV. Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu și ceilalți actori continuă misiunea celui mai excentric profesor din București: de a-și pune amprenta pe educația și viața adolescenților din liceul Emil Gârleanu. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Profu’ (@profu_serial)


PRO TV 2021 – GRILĂ PRIMAVARĂ

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!