Problema sistemului educational din Romania s-a clasat pe primul loc in topul audientelor

Problema sistemului educational din Romania s-a clasat pe primul loc in topul audientelor
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, ProTV,
Data publicarii: 16 Noiembrie 2015
Data actualizare: 16 Noiembrie 2015
Editia speciala Romania, te iubesc!, care a prezentat cele mai importante subiecte ale campaniei Fara carte, fara viitor, realizata de Elena Lasconi, corespondent special Stirile PRO TV, s-a situat pe primul loc in topul audientelor pe toate segmentele de public, fiind urmarita la nivel national de peste 1.5 milioane de telespectatori, pe intreaga durata de difuzare. 

Elena Lasconi le-a aratat telespectatorilor care este realitatea din teren in ceea ce priveste educatia copiilor, cum influenteaza nepasarea viitorul tinerilor, dar si ce repercusiuni are acest lucru asupra viitorului tarii. 

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut un rating de 7.5 si o cota de piata de 18.7%, in timp ce postul clasat pe locul doi a obtinut 3.5 puncte de rating si 8.8% share.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, la Romania, te iubesc!, telespectatorii vor vedea pana unde se intinde firul responsabililor pentru tragedia de la Colectiv, dar si care este situatia actuala a scolii din Fastaci, unde acum cativa ani varul aruncat pe pereti a ajuns sa coste 14 de miliarde de lei vechi. 

Toate reportajele marca Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies