Reacția Angelinei Jolie, după ce Brad Pitt s-a reunit cu fosta soție, Jennifer Aniston

Reacția Angelinei Jolie, după ce Brad Pitt s-a reunit cu fosta soție, Jennifer Aniston
Angelina Jolie, Jennifer Aniston și Brad Pitt
Data: 22 Ianuarie 2020
Angelina Jolie a fost ținta glumelor lui Brad Pitt, în discursul de mulțumire pe care actorul l-a ținut la gala premiilor SAG. De asemenea, momentul în care Brad și fosta soție, Jennifer Aniston, s-au întâlnit în culise, a fost unul dintre viralele săptămânii.

Conform publicației Mirror.co.uk, Angelina Jolie s-a simțit „complet jignită” de modul în care Brad Pitt a luat în râs mariajul lor la cea de-a 26-a ediție a premiilor SAG.

Citește și. Cum arată fotografia care i-a înnebunit pe fanii lui Jennifer Aniston: ”Sper că Brad Pitt ți-a dat rochia jos”

După ce a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, grație rolului din ”Once Upon A Time... In Hollywood”, actorul de 56 de ani i-a arucat o săgeată otrăvită Angelinei Jolie. 

Pentru a înrăutăți și mai tare lucrurile, în aceeași seară, Brad a fost fotografiat îmbrățișându-se și sărutându-se cu fosta sa soție, Jennifer Aniston.

În discursul de mulțumire, Brad a glumit: ”Hai să fim serioși, a fost un rol dificil. Un tip care se droghează, își scoate cămașa și nu se înțelege cu nevasta. A fost mult de muncă. Mult”.

Conform surselor publicației menționate mai sus, Angelina Jolie s-a simțit ”profund jignită” de aluzia lui Brad, mai ales că Jennifer a fost văzută râzând la această glumă.

”S-a simțit complet jignită la gluma despre problemele din căsnicia lor în fața unui public format din colegi de breaslă. Ea nu i-ar fi făcut niciodată asta lui”.

Foto: Getty, Profimediaimages.ro 

FULLSCREEN
Reacția Angelinei Jolie, după ce Brad Pitt s-a reunit cu fosta soție, Jennifer Aniston
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies