Reacția lui Chuck Norris după ce a fost suspectat că a luat parte la revolta de la Capitoliu

Reacția lui Chuck Norris după ce a fost suspectat că a luat parte la revolta de la Capitoliu
Chuck Norris a negat că a fost la Capitoliu. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Ianuarie 2021
Data actualizare: 13 Ianuarie 2021
Chuck Norris a ajuns la 80 de ani, dar unii internauți îl consideră capabil să restoarne ordinea din capitala SUA. Actorul a răspuns acuzației lansate în mediul online, potrivit căreia s-ar fi aflat în mijlocul evenimentelor violente de la început de an.
  • Reacția lui Chuck Norris după ce a fost suspectat că a luat parte la revolta de la Capitoliu. FOTO: Getty Images

O fotografie care a circulat pe Twitter câteva zile îl înfățișa pe un bărbat care seamănă cu Chuck Norris, în mijlocul susținătorilor lui Donald Trump, la Capitoliu. Persoana care a distribuit fotografia a postat și un comentariu care i-a bulversat pe fanii actorului:

Stați, deci nu vom menționa că Chuck Norris a fost prezent la insurecția MAGA? (Make America Great Again – Să facem America mare din nou – n. red.)”.

Momentan, imaginea nu se mai găsește pe Twitter, însă e disponibilă pe alte rețele sociale, cum e Instagram.

Actorul de 80 de ani, care în prezent locuiește în Texas, a fost nevoit să nege public zvonul că s-ar fi aflat în Washington, în timpul revoltei din 6 ianuarie.

Acesta nu este Chuck Norris, ci un bărbat care îi seamănă, deși Chuck Norris e mult mai chipeș. Chuck a rămas la ferma lui din Texas, unde a fost împreună cu familia lui”, a precizat un purtător de cuvânt al actorului.

Fotografia cu pricina a fost distribuită pe multe conturi sociale ale susținătorilor lui Donald Trump și a stârnit reacții aprinse.

La 6 ianuarie 2021, clădirea Congresului american a fost luată cu asalt de susținătorii lui Donald Trump, la îndemnul acestuia. Președintele ales, Joe Biden, i-a numit „teroriști domestici” pe cei care au atacat Capitoliul și au semănat panică în rândul politicienilor din clădire. Președintele încă în funcție consideră și acum că a pierdut alegerile prin fraudă, iar revolta de la Capitoliu a fost unul dintre mijloacele cu care credea că-și va face dreptate.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Andra, despre sezonul 11 Românii au talent: “Acest sezon o să șocheze”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!