Reportajul Economie, caut strategie, de la "Romania, te iubesc!", a fost pe primul loc in topul audientelor

Reportajul Economie, caut strategie, de la Romania, te iubesc! , a fost pe primul loc in topul audientelor
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data publicarii: 16 Aprilie 2018
Data actualizare: 16 Aprilie 2018
Duminica trecuta Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, a adus in atentia telespectatorilor, la Romania, te iubesc!, o analiza a economiei romanesti ce a pus in lumina problemele majore cu care se confrunta tara noastra din acest punct de vedere.

La 100 de ani de la Marea Unire, Romania se afla intr-un punct critic, fara o strategie economica care sa o conduca catre prosperitate. 

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta si a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 3.9 puncte de rating si 17.9% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 3.3 puncte de rating si 15.0% share.

Telespectatorii au vazut ce s-a intamplat cu companiile care erau odinioara prospere, ce rezultate dezastruoase au avut privativazile esuate si ce impact puternic au avut asupra dezvoltarii actorii economici ce au cautat doar sa se imbogateasca rapid si usor. In urma lor au ramas numai ruine, industrii ingropate, oamenii fara locuri de munca si saracie. 

Problema analizata de Cosmin are radacini adanci. Ea porneste de la mediul academic si este in stransa legatura cu cel politic si antreprenorial. Exista si tehnologii avansate in Romania, insa oameni putini care stiu sa le foloseasca. O mare problema cu care se confrunta Romania este exodul de forta de munca, 9 romani alegand sa paraseasca tara in fiecare zi in cautarea unui trai mai bun. 

Cosmin si-a propus sa le arate telespectatorilor ce isi doreste Romania din punct de vedere economic, unde se afla si incotro se indreapta pe termen lung, dar si ce se intampla cu toate strategiile economice ce zac in sertarele autoritatilor si ce au acestia de declarat cand sunt trasi la raspundere. 

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paula Herlo, corespondent special Stirile PRO TV, face o radiografie a sistemului sanitar, care se afla de ani de zile in moarte clinica. Telespectatorii vor afla care sunt cauzele si cine sunt responsabilii, duminica, numai la PRO TV.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies