• PRO TV
  • Rihanna va cânta piesa Lift Me Up din „Black Panther: Wakanda Forever” la Premiile Oscar 2023

Rihanna va cânta piesa Lift Me Up din „Black Panther: Wakanda Forever” la Premiile Oscar 2023

Rihanna va cânta piesa Lift Me Up din „Black Panther: Wakanda Forever” la Premiile Oscar 2023

Rihanna, artista care a făcut senzație anul acesta la Super Bowl, se pregătește să pășească pe scenă la Premiile Oscar 2023, unde va interpreta celebra piesă Lift Me Up din „Black Panther: Wakanda Forever”.

Cea de-a 95-a ceremonie a Premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles, pe data de 12 martie 2023. Cei mai buni actori, actrițe, regizori și scenariști vor fi premiați în cadrul acestei gale, iar pe scenă va urca nimeni alta decât Rihanna.

Celebra artistă, care nu a mai lansat niciun album din anul 2016, a avut o revenire spectaculoasă anul acesta. A fost cap de afiș la Super Bowl 2023, eveniment în cadrul căruia a dezvăluit că așteaptă cel de-al doilea copil cu partenerul său, ASAP Rocky.

Rihanna va interpreta Lift Me Up din „Black Panther: Wakanda Forever” la Premiile Oscar 2023

„Lift Me Up”, nominalizată la Oscar la categoria „Original Song”, reprezintă prima piesă solo pe care a înregistrat-o de la ultimul ei album, lansat în 2016. Artista concurează cu Lady Gaga, care este la a patra nominalizare pentru cântecul „Hold My Hand” din Top Gun: Maverick.

Rihanna a vorbit despre cel de-al nouălea album al său și a notat faptul că ar fi „ridicol” dacă nu l-ar lansa anul acesta.

„Vreau să fie anul acesta. Sincer, ar fi ridicol dacă nu ar fi anul acesta. Dar vreau doar să mă distrez. Vreau doar să fac muzică și videoclipuri”, a spus cântăreața.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Actorii români vorbesc despre premiile Oscar

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni