Robert De Niro divorțează după mai bine de 20 de ani de căsnicie

Robert De Niro divorțează după mai bine de 20 de ani de căsnicie
Citeste mai mult despre: Robert De Niro, divort,
Data publicarii: 21 Noiembrie 2018
Data actualizare: 21 Noiembrie 2018
La 75 de ani, Robert de Niro a luat decizia să se despartă de soția sa, Grace Hightower, alături de care a trăit timp de 20 de ani.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru revista People că cei doi s-au despărțit și nu mai locuiesc de ceva vreme împreună.

Citește și: Ce se întâmplă când îi calci pe bătături pe Robert de Niro și Joe Pesci. Atenție, se râde cu poftă

”Câteodată, lucruri nu merg așa cum speri să se întâmple”, a spus sursa menționată mai sus.

Actorul de 75 de ani s-a căsătorit cu Grace Hightower (63 de ani), în 1997, după ce au fost împreună timp de zece ani. Aceștia au împreună doi copii: Elliot (20 de ani) și o fiică de șase ani (Helen Grace).

Aceasta nu este prima dată când De Niro și soția sa se despart. În 1999, De Niro a intentat divorț și s-a implicat într-o dispută aprigă pentru custodia fiului său. Cuplul a reușit să se împace, în cele din urmă, iar divorțul nu a fost niciodată finalizat.

În noiembrie 2004, De Niro și Grace și-au reînnoit jurămintele în fața unor celebrități de primă mână de la Hollywood, precum Martin Scorsese, Meryl Streep sau Ben Stiller. La acea vreme, actorul râdea de problemele sale din căsnicie, mărturisind că își dorește să se asigure că ”aceasta rămâne”.

Ultima oară, Robert De Niro și Grace Hightower au fost văzuți împreună în luna iunie, la premiile Tony din New York. 

De Niro mai are patru copii din alte relații: Drena (47 de ani) și Raphael (42 de ani), cu fosta sa soție Diahnne Abbott, dar și pe gemenii Julia și Aaron (23 de ani), cu fosta sa iubită, Toukie Smith.

Foto: GettyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!