Robert Downey Jr, la cina cea de taină cu eroii Marvel

Robert Downey Jr, la cina cea de taină cu eroii Marvel
Autor: Dan Brumar
Data: 04 Aprilie 2019
Robert Downey Jr a împlinit 54 de ani pe 4 aprilie, iar actorul a primit un cadou neașteptat de la un artist din Australia.

Lui Robert Downey Jr nu i s-au potrivit niciodată rolurile de sfânt, dar un artist din Australia tocmai l-a portretizat în chip de Iisus. De ziua lui, rebelul Tony Stark figurează într-o fotografie modificată, alături de mai toți eroii Marvel, o reconstituire a celebrei picturi murale Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci.

În fotografie mai apar Brie Larson (Captain Marvel), Don Cheadle (War Machine), regretatul Stan Lee (creatorul multor eroi Marvel), Letitia Wright (Shuri – Black Panther), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Dave Bautista (Drax – Gardienii Galaxiei) și Danai Gurira (Okoye – Black Panther, Avengers. Infinity War).

Starul din Iron Man și Avengers a distribuit fotografia pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on


Robert Downey Jr
și-a început cariera de actor jucând în spectacole de teatru, iar una dintre primele sale apariții a fost musicalul American Passion, jucat la Joyce Theater în 1983. Doi ani mai târziu, Downey avea să figureze în distribuția show-ului de televiziune Saturday Night Live, unde nu a făcut impresie. 

Ba, mai mult, a fost declarat cel mai slab membru al echipei din întreaga existență a show-ului, motiv pentru care a fost „lăsat la vatră”.

Primul său rol principal într-un film a fost Jack Jericho în comedia romantică The Pick-up artist (1987). L-a jucat pe Charlie Chaplin în drama americano-britanică Chaplin (1992), care i-a adus premiul BAFTA petru cel mai bun actor în rol principal. Însă drumul până la succes a fost mai lung decât s-ar fi așteptat.

Vezi și: Cum s-a antrenat Brie Larson pentru a deveni Captain Marvel


Iată cele mai bune filme ale lui Robert Downey Jr:

Hearts and Souls (1993)

Seria Iron Man (2009, 2011, 2014)

FOTO: wall.alphacoders.com

Sherlock Holmes (2010)

The Avengers (2013)

The Judge (2015)

Avengers: Age of Ultron (2016)

Avengers: Civil War (2017)

Avengers: Endgame (2019)

FULLSCREEN
Robert Downey Jr, la cina cea de taină cu eroii Marvel
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO