Romania, te iubesc! intra in culisele marilor festivaluri, duminica, de la ora 18:00

Romania, te iubesc! intra in culisele marilor festivaluri, duminica, de la ora 18:00
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data: 20 Octombrie 2017
Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu prezinta la Romania, te iubesc! un reportaj amplu despre festivalurile din aceasta vara, care au devenit un fel de carte de vizita pentru Romania si care atrag zeci de mii de turisti straini. 

Corespondentul Stirilor PRO TV va intra in culisele unora dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa si le va face romanilor cunostinta cu oamenii din spatele acestor afaceri. 

Fie ca sunt de teatru, de muzica sau de film, zecile de festivaluri din Romania au devenit un fenomen social si sunt la acelasi nivel cu marile evenimente din strainatate. Sunt afaceri de zeci de milioane de euro, care strang in acelasi loc, zile la rand, zeci de mii de oameni, si aduc in tara superstaruri, personalitati ale momentului, pasionati cu viziuni proaspete, admirati oriunde in lume.

Toate aceste evenimente aduna impreuna peste jumatate de milion de spectatori si zeci de mii de turisti straini. Duminica aceasta, Paul Angelescu va intra in spatele scenelor uriase si va vedea cum se pregatesc pentru reprezentatii artistii internationali, dar si ce solicitari speciale au ca sa vina in tara noastra.  

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO