Salma Hayek și François-Henri Pinault, o poveste de dragoste plină de romantism după 40 de ani

Salma Hayek și François-Henri Pinault, o poveste de dragoste plină de romantism după 40 de ani
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 Ianuarie 2021
Data actualizare: 23 Aprilie 2022
Salma Hayek se bucură de o căsnicie frumoasă, de 12 ani, alături de afaceristul francez François-Henri Pinault. Actrița l-a cunoscut pe când avea 40 de ani, iar un an mai târziu i-a dăruit o fiică, pe care au numit-o Valentina. 

Salma Hayek l-a întâlnit pentru prima dată pe François-Henri Pinault în 2006, la un eveniment monden din Veneția, iar trei ani mai târziu, în același oraș italian, cuplul și-a sărbătorit nunta.

Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar actrița nu ezită să-și mărturisească dragostea pe rețelele de socializare. ”Niciodată în cele mai mari vise nu mi-aș fi putut imagina că voi împărtăși viața cu un om atât de minunat și extraordinar. Tu ești forța noastră, ești inspirația noastră, ești casa noastră”, a scris ea recent în dreptul unui poze de familie. 


Cei doi nu se feresc să-și ascundă sentimentele și sunt foarte afectuoși chiar și în public. (vezi galeria foto)

Într-un interviu pentru revista ”Town & Country”, Salma Hayek a vorbit despre relația cu partenerul ei, spunând că este „cel mai bun soț din lume”. ”Devin cine sunt cu el și nu simt că cineva încearcă să mă limiteze ”, a mai adăugat ea.  Actrița nu a dorit să ofere detalii despre felul în care s-au întâlnit: ”Este o poveste atât de romantică, uimitoare, dar este a mea. Nu vreau să o vulgarizez transformând-o într-o poveste care să mă facă mai interesantă ”. 


 
François Pinault este președinte de onoare al grupului de lux Kering, care deține brandurile de modă Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. Averea sa se ridică la peste 40 de miliarde de dolari, potrivit Forbes. Pinault și familia sa dețin casa de licitații Christie's, plus o colecție de artă de 3.000 de piese cu lucrări de Picasso, Mondrian și Koons.
De asemenea, familia Pinault este recunoscută pentru actele de binefacere. Ei au acordat 109 milioane de dolari reconstrucției catedralei Notre Dame după incendiul din aprilie 2019.
 

Sursă foto: Getty Images, Instagram salmahayek

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!