Scandal la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari. Fostul soț al artistei a făcut circ intrând neinvitat

Scandal la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari. Fostul soț al artistei a făcut circ intrând neinvitat
Britney Spears și Sam Asghari. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Iunie 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Britney Spears s-a măritat joi cu iubitul Sam Asghari, însă ceremonia a fost umbrită de intrarea neautorizată a primului ei soț, Jason Alexander. A fost scandal la nunta cântăreței, potolit de intervenția poliției, care l-a încătușat pe musafirul nepoftit.

Nunta lui Britney Spears a început cu un scandal provocat de primul soț al cântăreței. Jason Alexander, cu care Britney a fost căsătorită doar 55 de ore în 2004, a intrat pe proprietatea ei chiar înainte de începerea evenimentului.

Bărbatul a început tărăboiul cu un live pe Instagram, filmându-și intrarea în casa fostei soții. El a păcălit vigilența paznicilor, spunând că a fost invitat de Britney la nunta ei.

Britney, Britney! Unde e Britney? Sunt Jason Alexander, primul ei soț. Sunt aici să stric nunta, frate. La naiba cu asta!”, a spus bărbatul, în direct.

El a intrat și în casă, unde a fost întâmpinat de fratele artistei, Bryan. În final, angajații firmei de pază l-au luat pe sus și l-au dat pe mâna poliției. Vezi VIDEO mai jos!


FOTO: Profimediaimages.ro

A avut loc o altercație cu ofițerii de securitate și acolo s-a produs agresiunea. În timpul altercației s-a spart un obiect, așa că vorbim și de vandalism. Și fiind pe proprietate privată, intră în joc încălcarea proprietății”, a dezvăluit un purtător de cuvânt al poliției, conform BBC.

Britney Spears și Jason Alexander, cel mai scurt mariaj din istorie

Britney Spears și Jason Alexander s-au căsătorit în 2004, dintr-un capriciu. Erau prieteni din copilărie și au decis să se căsătorească după o petrecere în care amândoi au băut bine. Au fost forțați de părinți să anuleze căsătoria, după doar 55 de ore.

Am dat frâu liber sentimentelor. Eram îndrăgostit de ea. Cred că și ea simțea la fel pentru mine”, a spus bărbatul, care a dezvăluit că ceremonia a fost anulată 55 de ore mai târziu, după ce au intervenit părinții și managerul artistei.

VIDEO Cum a intrat fostul soț în casa artistei

Britney Spears, nuntă fără familie

Artista a avut 60 de invitați la nunta restrânsă pe care ți-a dorit-o. Printre invitați au fost  Drew Barrymore, Donatella Versace, Paris Hilton, Madonna și Kathy Hilton.

De la nuntă au lipsit părinții cântăreței, cu care nu se înțelege bine, și sora mai mică Jamie Lynn, cu care a fost la cuțite într-o vreme.

Cântăreața și-a acuzat părinții de sabotarea vieții private. Din cauza tutelei forțate pe care o avea tatăl ei asupra sa, artista nu s-a putut mărita și nu a putut concepe copii.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!