”Semnalele secrete” ale Reginei pentru angajații său, descifrate

Semnalele secrete ale Reginei pentru angajații său, descifrate
Citeste mai mult despre: Regina, cod secret,
Data publicarii: 14 Martie 2019
Data actualizare: 14 Martie 2019
Recent, un expert regal a confirmat că Regina are ”un cod secret” prin intermediul căruia comunică cu angajații ei în orice fel de ocazie.

Luna viitoare, Regina Elisabeta a II-a împlinește 93 de ani, însă nu dă semne că ar vrea să ia lucrurile mai ușor. Maiestatea sa continuă să participe la tot felul de angajamente regale și, după cum dezvăluie un expert în familia regală, aceasta are un cod secret prin care le semnalizează angajaților starea și intențiile sale, fără ca cei din jur să observe.

Citește și: Ce se va întâmpla la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta și-a plănuit în detaliu înmormântarea

Reporterul regal Ann Gripper a mărturisit recent: ”Din tot ceea ce știu eu despre Regină, informația mea favorită este că, din când în când, aceasta folosește semnale secrete pentru a le da indicații celor din staff-ul său. Pentru a face acest lucru, se folosește de geanta ei”.

Conform aceleiași surse: ”Dacă Regina așaza geanta pe scaun, înseamnă că este în regulă, că este mulțumită să vorbească cu interlocutorul și că se simte bine”. 

”Dacă geanta ajunge pe masă, înseamnă că vrea să plece de acolo cât mai repede! Este timpul ca lucrurile să fie puse în mișcare”.

Reporterul regal adaugă, în glumă: ”Acum, că semnalele secrete au fost descifrate, poate trebuie să inventeze unele noi”.

Acum câțiva ani, un alt expert regal, Hugo Vickers, a dezvăluit pentru revista People că Regina își folosește geanta pentru a comunica. ”Dacă aș vorbi cu Regina și aș vedea că își mută geanta dintr-o mână în alta, aș fi foarte îngrijorat. Acest lucru înseamnă că Regina este pregătită să plece”. De asemenea, dacă Regina își răsucește inelul pe deget, este un semnal pentru staff-ul ei că trebuie scoasă din discuție, dar ”într-un mod foarte discret”. 

Foto: Getty

Vezi și: Regina Maria: "România are nevoie de o față în Paris și eu voi fi acea față"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies