Shiloh, fiica biologică a Angelinei și a lui Brad Pitt, a împlinit 13 ani. Cum arată acum

Shiloh, fiica biologică a Angelinei și a lui Brad Pitt, a împlinit 13 ani. Cum arată acum
Data publicarii: 29 Mai 2019
Data actualizare: 29 Mai 2019
Shiloh Jolie Pitt, primul copil biologic al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, este acum adolescentă. Aceasta tocmai a împlinit 13 ani.

Shiloh s-a născut în 2006, în Swakopmund, Namibia. La fel ca toți ceilalți cinci copii ai cuplului Angelina Jolie și Brad Pitt, aceasta a crescut în lumina reflectoarelor. 

Citește și: Incredibil. Angelina Jolie și-a dezmoștenit cinci dintre cei șase copii. Cui lasă toată averea

Mai mult, interesul presei pentru ea a crescut pe măsură ce a devenit din ce în ce mai evident că aceasta preferă un stil mai masculin, purtând părul scurt și haine pentru băieți, încă de la o vârstă fragedă. 

În 2008, pe când Shiloh avea doar doi ani, Brad Pitt i-a mărturisit lui Oprah Winfrey că aceasta ”vrea să fie strigată pe numele John”, consemnează E News.  Șase ani mai târziu, când Shiloh a apărut pe covorul roșu, alături de mama ei, la premiera filmului ”Unbroken”, Amber Rose a comentat pe Instagram la pozele acesteia: ”Cât de frumos este John Jolie Pitt?!! S-a născut în familia perfectă pentru el. #TransKids”, a scris Amber Rose.

Urmăritorii acesteia s-au grăbit să sublinieze că nici Brad Pitt, nici Angelina Jolie nu au vorbit niciodată despre Shiloh ca fiind un ”copil trans”.

Angelina Jolie a menționat, în cadrul unui interviu, că Shiloh este adepta ”stilului Montenegro”, adică ”îi plac costumele bărbătești, cu cravată, cămașă și toate cele”. 

Jolie a explicat faptul că ea și Brad Pitt au lăsat-o pe Shiloh să aleagă. ”Îi place să se îmbrace băiețește. Își dorește să fie băiat. Așa că a trebuit să o lăsăm să se tundă. Ea crede că este unul dintre frați”. 

În cele din urmă, așa cum menționează Advocate, Brad și Angelina au acceptat și chiar au ”îmbrățișat” dorința copilului lor de a fi independent și de a-și alege propriul stil.

Recent, Angelina Jolie a avut o apariție rară pe covorul roșu, alături de toți cei șase copii ai săi, toți arătând superb, de la Maddox (17 ani), Pax (15 ani) și Zahara (14 ani), până la cei trei copii biologici, Shiloh (13 ani), Knox și Vivienne (10 ani).  

În ziua în care Shiloh a împlinit 13 ani, mama ei a dus-o la un escape room din Los Angeles, pentru o sărbătoare plină de adrenalină.

Foto: Getty

Vezi și: Anca Serea, pregatiri pentru cel de-al 6-lea copil
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies