Sora lui Meghan Markle, mesaj obraznic pentru Prințul Harry, de ziua acestuia

Sora lui Meghan Markle, mesaj obraznic pentru Prințul Harry, de ziua acestuia
Citeste mai mult despre: Samantha Markle, printul Harry,
Data: 17 Septembrie 2018
Acum două zile, Prințul Harry a împlinit 34 de ani.

Printre sutele de mesaje de felicitare venite din toată lumea, Prințul Harry a primit și unul din partea cumnatei sale, Samantha Grant, sora vitregă a soției sale, Meghan.

Citește și: Halle Berry, mesaj pentru Prințul Harry: „Harry, te văd!” Ce s-a întâmplat

Se știe că Meghan Markle are o relație dificilă cu familia ei, în special cu tatăl, Thomas Markle, și cu sora vitregă, Samantha Grant, care a mărturisit fără jenă că se folosește de titlul noii Ducese pentru a deveni ea însăși celebră.

Aceasta nu are rețineri când este vorba să dea declarații belicoase despre sora sa, ba chiar insistă că Ducesa de Sussex va fi, într-o zi, responsabilă pentru moartea tatălui lor. Mai mult, Samantha Grant și-a extins comentariile răutăcioase și asupra Reginei sau a prințului Harry.

Pe 15 septembrie, Prințul Harry a împlinit 34 de ani și, pentru a se remarca din nou pe plan internațional, Samantha Grant (care acum și-a schimbat numele de familie în Markle) i-a trimis acestuia un mesaj insolent.

”La mulți ani, Harry”, a scris Samantha pe Twitter. ”Când te înfrupți din tortul aniversar, gândește-te la toate urările pe care nu i le-ai făcut niciodată socrului tău”.

Aceasta a continuat: ”Harry, cât de mult trebuie să îmbătrânești ca să-ți dai seama că este timpul să îngropi securea, să fii un domn și să te împaci cu tatăl nostru? Cu ocazia zile de naștere, este timpul să te gândești la ceea ce este important în viață. Trăiește clipa și fă ceea ce e de făcut”. 

Prințul Harry și Meghan nu au răspuns încă acestui mesaj „de felicitare”. 

Foto: Getty, Twitter

FULLSCREEN
Sora lui Meghan Markle, mesaj obraznic pentru Prințul Harry, de ziua acestuia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO