Tatăl lui Meghan Markle, declarații acide după apariția ducesei la Ellen: “A fost penibilă!”

Tatăl lui Meghan Markle, declarații acide după apariția ducesei la Ellen: A fost penibilă!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 23 Noiembrie 2021
Data actualizare: 23 Noiembrie 2021
Tatăl lui Meghan Markle a declarat pentru The Mirror că a urmărit show-ul lui Ellen DeGeneres, care a avut-o invitată pe Meghan Markle, și a criticat “prestația” fiicei sale. 

Thomas Markle (77 de ani) spune că s-a “zvârcolit” în timp ce s-a uitat la cele 20 de minute care au avut-o protagonistă pe Meghan Markle. 

“Ăsta nu e un mod de a te comporta. Toată treaba asta a fost jenantă. A fost cu siguranță jenant și pentru Familia Regală. Este jenant și pentru ea. A fost penibilă! Cred că este penibil și pentru oamenii din Regatul Unit. Se prezintă ca ducesă, dar nu am văzut nicio ducesă comportându-se așa și făcând cascadorii stupide la TV”, a declarat Thomas Markle potrivit The Mirror

Tatăl lui Meghan a mai spus că s-a simțit rănit și dezamăgit atunci când nevasta lui Harry a vorbit despre drumul ei anevoios către succes, fără a-i recunoaște și lui meritele. El a mai spus că suferă și din cauza faptului că află lucruri despre nepoții săi, Archie și Lilibet, doar din presă. 

În show-ul lui Ellen DeGeneres, Meghan a trebuit să viziteze tarabele unor vânzători ambulanți și să facă tot ce îi spunea prezentatoarea în cască. Astfel, Meghan a făcut genuflexiuni, a probat diverse accesorii și a scos tot felul de replici bizare. 

Fotografii: Getty Images/ capturi Youtube

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Antricot de vită cu salsa verde
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies