Top 8 filme horror care ii inspaimanta pana si pe cei mai curajosi. Pelicule de groaza care iti fac pielea de gaina

Top 8 filme horror care ii inspaimanta pana si pe cei mai curajosi. Pelicule de groaza care iti fac pielea de gaina
Data: 06 August 2016
Daca nu te sperii prea usor si iti place sa te uiti la filme de groaza, nu ai voie sa ratezi urmatoarele pelicule. Sunt productiile care ii inspaimanta pana si pe cei mai curajosi:

The Shining

The Shining, ecranizare dupa o nuvela a lui Stephen King, este genul de horror psihologic care te pune pe ganduri si care transforma atmosfera linistita a unui simplu hotel intr-una extrem de terifianta. 


The Exorcist

Este un horror clasic, care prezinta o tema inspaimantatoare. Filmul spune povestea unei copile posedate de 12 ani, care  se comporta intr-un mod de neimaginat. Povestea se complica atunci cand apare un preot pentru a o exorciza pe fata.


A Nightmare on Elm Street

Criminalii in serie sunt destul de inspaimantori chiar si in viata reala, dar atunci cand invadeaza visele unor tineri care locuiesc pe aceiasi strada si ii terorizeaza neincetat, lucrurile devin cu adevarat horror.


The Ring

 Adaptat dupa unul dintre cele mai mari sucese in istoria filmului japonez, The Ring este genul de film care nu numai ca te sperie, dar te si face sa-ti pui cateva semne de intrebare. O simpla caseta video face ca cei care o vizioneaza sa fie condamnati la moarte, iar enigmele care vin o data cu acest inceput te vor tine cu sufletul la gura.


Texas Chainsaw Massacre

Familia inseamna totul, dar in aceasta poveste terifianta, familia este acel lucru de care ar trebui sa te temi. In Texas Chainsaw Massacre, lucrurile se complica cand un frate si o sora, alaturi de 3 prieteni, decid sa viziteze mormantul bunicului. Grupul de prieteni devine dintr-o data tinta unui criminal si a familiei sale de canibali. 


The Conjuring

In Conjuring, o familie nu isi mai gaseste linistea din cauza spiritelor care le bantuie ferma si apeleaza la specialisti in paranormal pentru a scapa de ele. Filmul iti va da fiori pe sira spinarii cu atat mai mult cu cat este inspirat din viata reala.


Annabelle

Annabelle este genul de horror care combina teroarea cu scenele sangeroase. O papusa nevinovata, Annabelle, se dovedeste a fi cosmarul sangeros al unui cuplu, care va trece printr-un rollercoaster de emotii din cauza ei.


Insidious

Insidious de departe ocupa locul unu la in ceea ce priveste frica pe care o raspandeste. Un baietel cade intr-o coma adanca, stapanit de un spirit malefic, iar lupta pe care o duce parintii sai pentru a-l salva te va face sa nu te dezlipesti din fata ecranului.

FULLSCREEN
Top 8 filme horror care ii inspaimanta pana si pe cei mai curajosi. Pelicule de groaza care iti fac pielea de gaina
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO