Ultimele zile din viața regretatului Chadwick Boseman. Ce i-a spus actorul fratelui său înainte să moară

Ultimele zile din viața regretatului Chadwick Boseman. Ce i-a spus actorul fratelui său înainte să moară
Autor: Alina Popa
Data: 05 Octombrie 2020
Moartea lui Chadwick Boseman a îndoliat o lume întreagă. Actorul s-a stins la doar 43 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul de colon. Kevin și Derrick Boseman, frații regretatului actor, au vorbit despre ultimele zile din viața celui care a rămas în memoria fanilor ca Regele T’Challa din Wakanda.

Chadwick Boseman a murit în 28 august după o lungă suferință. Actorul fusese diagnosticat cu cancer de colon în 2016, însă nu a făcut public niciodată acest lucru. Kevin (48 de ani) și Derrick Boseman (54 de ani), frații mai mari ai lui Chadwick, au oferit un interviu emoționat pentru New York Times, în care au vorbit despre ultimele zile din viața actorului din „Black Panther”.
 
Derrick Boseman, care este pastor și locuiește în Murfreesboro (Tennessee), a declarat că Chadwick i-a spus că este pregătit să plece și i-a cerut “să-l scoată din joc”. 
 
“Când mi-a spus asta, mi-am schimbat rugăciunea din <<Doamne, vindecă-l. Doamne, salvează-l!”>> în <<Doamne, să se facă voia ta>>. Iar în următoarea zi a murit”, a povestit Derrick, potrivit Daily Mail
 
Kevin Boseman, care este la rândul său actor și director, a declarat că fratele său a fost cea mai talentată persoană pe care a cunoscut-o vreodată. “Atunci când o persoană devine celebră trebuie să o împarți cu lumea. Întotdeauna m-am străduit să-l tratez pe Chad doar ca pe un frate. Pentru mine este Chad, și nu Chadwick”, a mai spus actorul.

Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte de a muri


Actorul s-a căsătorit în secret cu iubita Taylor Simone Ledward, când a început să simtă că pierde bătălia împotriva cancerului, iar ea a fost alături de el când a murit. Cei doi erau împreună din 2015 și se iubeau enorm. 
 
 
FOTO: Getty Images

Vezi și VIDEO: Interviu cu Monstrul de la Masked Singer România, Florin Piersic Jr

 
 
FULLSCREEN
TEST Ultimele zile din viața regretatului Chadwick Boseman. Ce i-a spus actorul fratelui său înainte să moară
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies