Un fotograf a transformat copiii cu probleme grave de sanatate in supereroi

Un fotograf a transformat copiii cu probleme grave de sanatate in supereroi
Data publicarii: 06 Martie 2018
Data actualizare: 06 Martie 2018
Un artist digital din Utah, Josh Rossi, vrea ca niciun copil care este grav bolnav sa se simta o victima.

El a transformat 6 copii in membri din Liga Justitiei. Acesti copii sufera de boli extrem de grave sau au dizabilitati serioase. Alaturi de sotia lui au incercat sa creeze ceva special pentru acesti copii cu probleme, pentru a imortaliza aceste momente in fotografii. Cuplul a inceput sa contacteze spitalele pentru a gasi supereroii lor. 

"Dupa saptamani de sunat pentru a cauta acesti copii, a devenit imposibil din cauza confidentialitatii. Spitalele nu ne puteau dezvalui aceste informatii.", a declarat Josh pentru CNN. 

Dupa trei luni, Josh si Roxanna au gasit potentialul partener cu care sa discute despre planurile lor si au reusit sa isi puna in aplicare visul lor de a face din niste copii care se confrunta cu probleme serioase de sanatate, niste supereroi. 

Teagan Pettit ca si Superman 


Sursa:Viral Thread

Supereroul preferat al lui Teagan este Superan. Copilul in varsta de 9 ani supera de o afectiune la inima pe care o confrunta cu foarte mare curaj. 

Zaiden Stolrow ca si The Flash


Sursa: Viral Thread

Zaiden Stolrow are 8 ani si are o pasiune pentru alergat. S-a nascut cu ADHD sever asa ca lui ii s-a dat caracterul The Flash. 

Sofie Loftus ca si Wonder Woman


Sursa:Viral Thread

Sophie are 4 ani si a interpretat-o pe Wonder Woman. Fetita sufera de o forma rara de cancer care se numeste Rabdomiosarcom ebrionar. 

Mataese Manuma ca si Aquaman 


Sursa: Viral Thread

Mataese sufera de o forma rara de cancer numita leucemie magakariooblastica si are doar 2 ani. 

Simon Fullmer ca si Batman


Sursa: Viral Thread

Simon este fan Batman si are 5 ani. Sufera de o forma rara ce cancer numita neuroblastom. 

Kayden Kinckle ca si Cyborg


Sursa: Viral Thread

Kayden a fost nascut cu o afectiune la nastere, numita omfalocel care inseamna ca s-a nascut cu organele interne in afara corpului din cauza unei gauri din buric. Conditia sa a fost amenintatoare pentru el, iar doctorii au fost fortati sa ii amputeze ambele picioare. 


Sursa: Viral Thread
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies