Meghan Markle și-a serbat ziua într-un loc special: "Zilele de naștere sunt ca Revelionul tău personal"

Meghan Markle și-a serbat ziua într-un loc special:  Zilele de naștere sunt ca Revelionul tău personal
Data: 05 August 2019
Meghan Markle și-a celebrat ziua de naștere pe data de 4 august alături de  Prințul Harry, băiețelul lor, Archie, familia și prietenii apropiați. 

Prințul Harry i-a transmis Ducesei de Sussex un mesaj emoționant pe contul de Instagram: "La mulți ani soției mele minunate. Îți mulțumesc că-mi ești alături în această aventură"

Prințul Harry a pregătit o zi specială pentru frumoasa lui soție, Meghan, împreună cu familia Clooney, Serena Williams și Jessica Mulroney, care sunt prietenii apropiați ai fostei actrițe de la Hollywood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

O sursă apropiată familiei regale a declarat că Meghan și-a dorit să-și serbeze ziua de naștere într-un mediu intim doar cu familia și prietenii apropiați.

Și-a petrecut ziua de naștere în incinta casei "Frogmore Cottage".

Citește și Ziua de naștere a lui Meghan Markle: mesajul adorabil pe care Prințul Harry l-a postat pe Instagram pentru soția lui

O sursă apropiată a declarat: "Frogmore Cottage va fi locul unde se va ține petrecerea lui Meghan"

Meghan a declarat în trecut pe blogul ei personal, "The Tig": "Mama mea mereu îmi spunea că zilele de naștere sunt ca Revelionul tău personal."

Meghan a adăugat: "Tot ce mi-am dorit au fost mai multe surprize, mai multă aventură, oportunități, zile cu glume îndrăznețe, mese delicoase și inspirație..mai ales inspirație".

Sursa Foto: Instagram; Getty Images

Vezi și Meghan Markle angajeaza dadaca noua

FULLSCREEN
Unde și-a celebrat ziua de naștere Megan Markle
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO