VIDEO Sebastian Stan, bălăceală în ocean cu altă femeie decât iubita lui

VIDEO Sebastian Stan, bălăceală în ocean cu altă femeie decât iubita lui
Sebastian Stan. FOTO: Getty
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Iunie 2021
Data actualizare: 24 Iunie 2021
Sebastian Stan a fost surprins de paparazzi în compania actriței Lily James, partenera ei din searialul despre relația tumultuoasă a Pamelei Anderson cu Tommy Lee. Cei doi s-au sărutat îndelung în apa oceanului.

Sebastian Stan are o relație cu actrița spaniolă Alejandra Onieva, dar în această perioadă petrece mai mult timp în compania lui Lily James. Actorul de origine română filmează de zor cu actrița britanică la serialul Pam and Tommy.

Cei doi au recreat scena nunții ieșite din comun pe care Pamela Anderson și Tommy Lee au avut-o în 1995, pe o plajă din Mexic.

Sebastian și Lily s-au zbenguit în apa oceanului și au alergat pe plajă cu camerele de luat vederi după ei, în încercarea de a imita personajele reale pe care le joacă.


Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Pamela Anderson și Tommy Lee s-au căsătorit pe plajă la câteva zile după ce s-au cunoscut. În timpul lunii de miere, cei doi s-au filmat în așternuturi, decizie care le-a adus doar necazuri.

Caseta video a fost furată de un intrus și vândută unui distribuitor de filme pentru adulți. Această scenă va apărea în serial, iar hoțul e interpretat de actorul Seth Rogen. 

Pamela Anderson, care a declarat că serialul este o producție ieftină, a criticat echipa și a anunțat că nu va urmări niciun episod.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies