Zoe Kravitz: „Să cresc alături de doi părinți atât de cool m-a făcut să fiu foarte nesigură pe mine"

Zoe Kravitz: Să cresc alături de doi părinți atât de cool m-a făcut să fiu foarte nesigură pe mine
Citeste mai mult despre: Zoe Kravitz,
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Noiembrie 2018
Data actualizare: 26 Noiembrie 2018
Zoe Kravitz a spus într-un interviu că faptul că a crescut cu doi părinți celebri a făcut-o să fie „foarte nesigură” pe ea.

Zoe, fiica starului din Cosby Show, Lisa Bonet, și a rockerului Lenny Kravitz, a acordat un interviu publicației Rolling Stone și a dezvăluit câteva detalii inedite despre viața ei de „rich kid".

„Să am părinți atât de cool m-a făcut să cred că eu nu voi fi niciodată astfel. În adolescență mi-a fost foarte greu să învăț să accept că eu nu voi fi niciodată la nivelul lor și că voi fi mereu în umbra lor.”, a spus ea.

Kravitz a adăugat că e conștientă că mama ei e o femeie foarte frumoasă și că nu simte că i-a moștenit frumusețea. 

Cu toate astea, fiica lui Lenny Kravitz a recreat în urmă cu câteva săptămâni celebrul pictorial făcut de mama ei în urmă cu 30 de ani pentru revista Rolling Stone.

Fotografiile, publicate de Zoe pe contul ei de Instagram, au strâns zeci de mii de like-uri în doar câteva ore. 

Fiica lui Lenny a adoptat același stil în care a pozat mama ei în urmă cu 30 de ani. Jurnaliștii Rolling Stone scriu că Lisa Bonet avea 21 de ani în 1988 și era însărcinată în două luni cu Zoe. 

Atât Bonet, cât și fiica sa, au fost întrebate în interviurile adiacente pictorialelor ce înseamnă pentru ele sintagma ,,a fi hot”. 

,,Pentru mine a fi hot înseamnă să fii așa cum ești. Când cineva își dă voie să fie exact așa cum e... pentru mine asta înseamnă să fii hot.”, spunea Bonet în interviul din 1988.

La distanță de 30 de ani, Zoe a răspuns aceleiași întrebări. 

,,Oamenii cred că dacă ești pe sticlă ești automat hot. Nu e chiar așa. Pentru mine a fi hot înseamnă să nu faci niciun fel de compromis. Înseamnă să fii nonconformist, să nu îți fie frică, să fii exact ce ești și să simți exact ce simți.”, spune Zoe. 

Zoe a spus după interviul acordat Rolling Stone că nu a citit niciodată interviul mamei sale și că asemănarea dintre răspunsurile lor e pur întâmplătoare.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies