• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Marți seară, comedia a păzit România! Brigada Nimic a fost din nou lider incontestabil de audiență!

Marți seară, comedia a păzit România! Brigada Nimic a fost din nou lider incontestabil de audiență!

Marți seară, comedia a păzit România! Brigada Nimic a fost din nou lider incontestabil de audiență!

Marți seară, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au fost responsabili cu distracția celor de acasă. Al doilea episod al serialului de comedie a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Brigada Nimic a primit de la comisarul Vișan responsabilitatea de a asigura securitatea unui tablou valoros. Deși inițial părea o sarcină simplă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când s-a descoperit că proprietarul tabloului, Bulgaru, un mafiot periculos, a organizat furtul operei de artă pentru a recupera banii din asigurare. Aseară, publicul a urmărit cu sufletul la gură cum echipa a încercat să facă față acestei provocări.

În intervalul 20:28 – 21:26, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 6.4 puncte de rating și 26.4% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3 puncte de rating și 12.6% share.

Astăzi, de la ora 20:30, Brigada Nimic primește un nou caz, aparent lipsit de importanță: furtul de coroane de flori dintr-un cimitir. Pentru a se infiltra în banda de hoți de flori, Toma este nevoit să se prefacă mort, iar cazul se complică rapid când Săgeată și colegii lui descoperă că Bulgaru folosește hoții de flori pentru a transporta droguri. Cum se termină această poveste, dar și cum reușește Bulgaru să păcălească Poliția, vedem astăzi, într-un nou episod Brigada Nimic.

Serialul este în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV, iar în fiecare duminică, episoade noi sunt disponibile în avans pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni