Dan Șucu este în continuare investitor la Imperiul Leilor, în sezonul al patrulea

Dan Șucu este în continuare investitor la Imperiul Leilor, în sezonul al patrulea

Dan Șucu are 60 de ani și a devenit de curând acționarul majoritar al clubului Rapid. 

Este supranumit „omul care a mobilat România” datorită afacerii sale din domeniul mobiliar – este creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert. Este considerat unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată de Forbes la 120 de milioane de euro.
 
Imediat după Revoluţie, Dan Şucu a intra pe piaţa afacerilor din România, a început de la zero şi s-a dezvoltat. A încercat şi afaceri cu fructe şi haine din Turcia, dar s-a dezvoltat și specializat în lumea afacerilor cu mobilier. 
 
Dan Șucu a devenit in 2022 și noul acționar al celor de la Rapid București. A cumpărat 50% din acțiunile clubului giuleștean, având în vedere în special zona de management administrativ și financiar. Ulterior, în 2023, a devenit acţionar majoritar la Rapid, cu 70%, în timp ce Victor Angelescu a rămas cu 30% dintre acţiuni, ca urmare a majorării capitalului social al societăţii. 
 
Vezi imagini în Galeria Foto 

Imperiul Leilor - Sezonul al patrulea

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult.

Opt lei se vor afla în acest sezon în fața celor de acasă, unii având deja câteva sezoane în care au schimbat destine, iar alții fiind pentru prima dată în acest rol. Printre cei care revin se află: veteranul, Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. 

Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, fost fotbalist și investitor de succes. 

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos au primit șansa la care sperau și unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul. Acum este vremea altora să facă primul pas. 

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! Până când noul sezon va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO, toți pasionații pot afla noutăți de la filmările, urmărind conturile sociale ale show-ului. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Vezi imagini în Galeria Foto 

FOTO: IMPERIUL LEILOR/ INSTAGRAM IMPERIUL LEILOR 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni