• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Marius Mazilu folosește tehnologia pentru a revoluționa sistemul educațional. Ce au spus Leii despre afacerea lui

Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Marius Mazilu folosește tehnologia pentru a revoluționa sistemul educațional. Ce au spus Leii despre afacerea lui

Marius Mazilu a creat o aplicație care le permite atât elevilor, cât și profesorilor, să folosească tablete interactive și să revoluționeze sistemul educațional din România.

Gallery

​Marius Mazilu a pornit afacerea „Vboard” în momentul în care a inceput pandemia, în 2020. Lucrurile pe care le oferă VBoard în plus, față de o altă aplicație sunt următoarele. E singura tablă care are integrate liniare de Tip 1, Tip 2 specifice țării noastre, oferă posibilitatea de a descarca lecțiile în format PDF pentru recapitulare, oferă funcția de table individuale care permite profesorului să vadă în timp real toată activitatea elevilor și oferă abilitatea de a controla accesul elevilor la tablă într-un mod ușor.

După ce și-a susținut prezentarea, Marius a primit feedback din partea Leilor:

„E foarte bună ideea și cred că e folositor, însă nu știu cum aș putea să ajut într-un astfel de proiect sau care ar fi rolul meu. Acesta este motivul pentru care mă retrag”, a spus Cristina Bâtlan.

„Cred că este indicat să mergeți către Ministerul Educației și către ONG-urile care susțin educația”, a spus Răzvan Raț.

Toți cei 5 investitori au decis să se retragă din investiție.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Marius Mazilu de la Imperiul Leilor

Marius Mazilu s-a născut în Huși, județul Vaslui, dar a copilărit și crescut în Timișoara. Provine dintr-o familie modestă, iar visul său de a urma o facultate de informatică a fost pus în pericol de problemele financiare. Cu toate acestea, a reușit să finalizeze liceul de Telecomunicații din Timișoara, la secția de Informatică. A continuat studiile la Universitatea de Vest din Timișoara, tot în cadrul secției de Informatică.

Primii pași în carieră i-a făcut în timpul facultății, începând ca administrator de rețea la UVT. A devenit angajat la Alcatel/Alcatel Lucent în 2004 și a lucrat acolo până în 2012. În 2012, s-a alăturat echipei 3 Pillar Global, o companie de outsourcing, și a fost activ în această companie până în 2020. Din 2020, a început să lucreze la Victory Square Partners. După activitatea sa inițială de administrator de rețea, s-a concentrat pe dezvoltarea de software în cea mai mare parte a carierei sale. Între 2012 și recent, a ocupat constant poziții de lider tehnic, iar mai recent, și-a îmbogățit experiența în management.

Marius a crescut într-o familie cu venituri foarte modeste și are doi frați și o soră. Nu a fost întotdeauna cel mai popular copil din clasă, fiind adesea perceput ca "tocilarul". A muncit din greu încă din timpul studenției, încercând să depășească situația financiară dificilă și să-și clădească propriul drum în viață. Sora sa a plecat în Italia la vârsta de 18 ani, unde a muncit din greu și a reușit să deschidă propriul salon de coafură.

Frații săi s-au căsătorit, iar unul dintre ei se pregătește să devină părinte în curând.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni