• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Răzvan Crișan, fondatorul „Localnicii”, a cerut o investiție de 500.000 de euro. Cum i-au răspuns investitorii de la Imperiul Leilor

Răzvan Crișan, fondatorul „Localnicii”, a cerut o investiție de 500.000 de euro. Cum i-au răspuns investitorii de la Imperiul Leilor

Încă de la 16 ani a încercat să fie independent și a lucrat pe unde a putut. Răzvan Crișan este cunoscut drept inițiatorul businessului „Localnicii” și a venit la Imperiul Leilor pentru a cere o investiție de 500.000 de euro în schimbul a 20% din afacere.

„Localnicii sunt o grupare de antreprenori locali, furnizori de ingrediente și oameni din industrii creative, care au convingerea că împreună pot aduce fericire cu produsele lor. Au cadouri de Crăciun ce conțin produse românești. Ei au și un serial cu numele „Localnicii” în care încercă să încurajeze antreprenorii, discutând cu alți antreprenori și personae cunoscute”, povestește fondatorul. 

Gallery

Povestea lui Răzvan Crișan

Încă de la 16 ani a încercat să fie independent și a avut mai multe joburi. La 18 a început cu propria revistă. Provine dintr-o familie modestă și nu a avut înclinații de mic pentru mâncarea fancy. În 2013 a încercat prima dată o cafea, iar din acel moment atenția lui pentru orice combinație gastronomică a fost atent studiată.

El se ocupă de „Kane”, „La Mamita” si „cafeneaua M60” și spune că este un antreprenor foarte ocupat. Nu gătește. Consideră că el trebuie să ofere tot ce este necesar celor care au pregătirea potrivită pentru a găti. 

Cu o parte dintre partenerii de la Kane a deschis și Localnicii, dintr-o nevoie pe care a simțit-o pe piață în perioada pandemiei. Văzând la televizor diverse reclame de Crăciun cu prăjituri ambalate din diverse țări a realizat că el poate oferi aceste cadouri cu produse românești.

Află din materialul video de mai sus dacă a primit sau nu finanțare. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni