• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Laura Piscuc, farmacista din București care prezintă o afacere cu produse împotriva căderii părului. Dragoș Petrescu: „Mi se pare un loc unde doar cheltuiești bani”

Laura Piscuc, farmacista din București care prezintă o afacere cu produse împotriva căderii părului. Dragoș Petrescu: „Mi se pare un loc unde doar cheltuiești bani”

Laura Piscuc și Robert Bucșa au venit la Imperiul Leilor pentru a prezenta brandul Regivero. Ei au cerut o investiție de 200.000 euro pentru 20% din companie.

„Povestea afacerii Regivero a început într-un mic laborator de cercetare din Transilvania în anul 1992, din pasiunea și dorința unei doamne biochimist de a găsi o formulă eficientă împotriva căderii părului. După 6 ani de cercetare intensă, în anul 1998 a fost obținut primul brevet de invenție pentru soluții eficiente împotriva căderii părului. Convinși de beneficiile formulei anti-cadere, fratele și cumnata mea au ales să investească în industria de dermato-cosmetice, cumpărand brevetul de inventie și brandul Regivero în anul 2015”, povestește Laura.

Gallery

Succesul produselor Regivero este rezultatul experimentelor susținute de-a lungul anilor. Formula inițială a produselor dermatocosmetice a fost îmbunătățită constant prin colaborarea cu cercetători chimiști români.

„Businessul nostru se evidențiază prin faptul că suntem direct producători și avem un brand românesc profesional dermato-cosmetic dedicat exclusiv îngrijirii părului. În plus, oferim tratamente specializate care abordează cu succes problemele capilare specifice, cum ar fi căderea părului, mătreața sau nevoia de regenerare a părului. Momentul când brandul Regivero a fost desemnat ca fiind cel mai bun brand de îngrijire a părului din anul 2022 a reprezentat o realizare remarcabilă și faptul că produsele de îngrijire a părului sunt apreciate de clienți și de industrie. A fost un moment de mândrie și validare a muncii noastre. Aceasta ne-a confirmat că produsele noastre sunt conforme cu standardele de calitate și siguranță”, mai spune Laura Piscuc

Cine este Laura Piscuc

Laura este farmacist specialist din cadrul Spitalului de Urgență. Este căsătorită de 10 ani cu Dumitru, care este lector universitar în domeniul teologiei și au două fetițe, de 7 și 3 ani.

De la părinți ei a învățat ambiția și perseverența. Este recunoscătoare că a primit o educație bună în familie. Părinții ei au învățat-o ce înseamnă sacrificiul. Mama ei a renunțat la carieră că să le ofere Laurei și fraților săi o educație mai bună și să se ocupe de ei personal. Tatăl Laurei muncea de dimineață până seară, ca să le asigure un trai decent.

În familia lor, interesul pentru business este moștenit de la bunicii ei, care au fost oameni gospodari. 

În business este implicată toata familia – Laura se ocupa de parte de dezvoltare. Ea locuiește în București. Fratele ei este administratorul și locuiește în Cluj. Sora Laurei se ocupă de partea de producție.

După ce a povestit despre afacerea în care este implicată, Dragoș Petrescu a spus: „Mi se pare un loc unde doar cheltuiești bani”. Află din materialul video de mai sus care au fost argumentele antreprenorului pentru care nu a dorit să investească în acest business. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni