• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce înseamnă când vedem numere repetitive sau ne uităm la ore fixe. Numerolog: „Nu e coincidență. Acolo e un mesaj”

Ce înseamnă când vedem numere repetitive sau ne uităm la ore fixe. Numerolog: „Nu e coincidență. Acolo e un mesaj”

Numerologul Adriana Armanu a fost prezentă în platoul „Vorbește lumea” pentru o discuție despre luna iulie, o lună specială într-un an de vibrație universală 7. Totodată, numerologul a explicat și ce înseamnă când vedem numere repetitive sau ne uităm la ore fixe.

Semnificația lui iulie: luna 7, într-un an 7

„Luna iulie este specială, fiind o lună de vibrație 7, că e luna a șaptea, într-un an de vibrație universală 7, pentru că 2+2+3 ne conduce către 7. Suprapunerea aceasta face ca această lună să fie specială, dar depinde din ce perspectivă privim lucrurile. Adică specială nu înseamnă neapărat și ușoară. Luna aceasta este o lună în care s-ar putea să fim așa pe o comunicare un pic mai spirituală, dar asta pentru că 7 are o semnificație mai spirituală. E o magie întreagă în jurul acestei cifre, în sensul în care este cifra spiritualității, a înțelepciunii, este cifra lui Dumnezeu, cifra divinității. Și atunci șansa este că nouă în această lună parcă ni se deschid cerurile. E o șansă ca noi să facem un salt foarte puternic în conștiință. (...) Luna iulie ne aduce această oportunitate să facem acest salt. E un fel de moment al adevărului, în care ne pică măștile, ieșim din iluzii, anumite piese de puzzle sunt acolo puse la loc”, a explicat numerologul. 

Ce înseamnă când vedem numere repetitive sau ne uităm la ore fixe

„Nu mai e ca atunci când eram noi mici și spuneam m-am uitat la oră fixă, mă iubește. Nu-i chiar așa. Numerele astea sunt denumite „angeles numbers”, adică numere divine. Sunt niște secvențe de numere. Ele când apar, întotdeauna apar cu un mesaj. 11:11 sau 22:22 - astea sunt cele mai importante. Cum ar trebui noi să le interpretăm? Unu la mână, nu e coincidență. Că tot aud: >. Nu, acolo este un mesaj. Acum ca să-l descifrăm ne uităm la ce gândeam, ce făceam, ce era acolo în câmpul meu în momentul în care m-am uitat la ceas. Pentru că Universul cumva fotografiază prin acel moment în care te uiți și e 11:11, el fotografiază gândurile tale. Deci e important să știi ce aveai în minte. Apoi după ce avem această claritate în privința a ceea era în mintea noastră, ne ducem la mesaj. 11:11 este semnalul divin că trebuie să acționezi în acea direcție, dar să acționezi într-un mod inspirat. Dacă ne apare 22:22, numărul ăsta de cea mai înaltă vibrație, aici suntem împinși să ne accesăm intuiția sau să avem compasiune față de ceilalți oameni, să ne scoatem la bătaie emoția, sau mai apare în momentele în care suntem cu energia prea jos și e un semnal: a mai spus numerologul Adriana Armanu.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni