• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • „Ce ai face dacă ai rămâne blocat pe o insulă?”. Ce răspunsuri surprinzătoare au dat vedetele

„Ce ai face dacă ai rămâne blocat pe o insulă?”. Ce răspunsuri surprinzătoare au dat vedetele

„Ce ai face dacă ai rămâne blocat pe o insulă?”. Asta a încercat să afle reporterul Vorbește lumea de la vedetele pe care le-a intervievat recent la un eveniment monden. Vezi mai jos ce răspunsuri surprinzătoare a primit.

Daniel Pavel: „Păi eu sunt blocat 6 luni din an pe o insulă pustie. În primul rând e o bătălie a psihicului. Să nu pui foarte mult la suflet, să nu te enervezi atunci când lucrurile derapează pentru că noi nu controlăm nimic. (...) E foarte cald acolo și atunci ai tehnici de supraviețuire termică”.

Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel: „Probabil că aș citi, dacă aș avea cărți. Asta aș face dacă aș fi singură. Dacă aș fi cu Daniel, cred că ne-am plimba foarte mult și niciodată nu am termina subiectele de discuție și aș învăța să pescuiesc”.

Oana Roman: „Eu înot foarte bine. Probabil că aș putea să înot destul de mult, astfel încât să ajung undeva. Sigur găsesc niște copaci cu fructe și înveți să și pescuiești dacă trebuie, iar mie peștele îmi place foarte mult. Pentru mine nu ar fi ceva rău să rămân pe o insulă pustie”.

Alina Sorescu: „Nu mi s-ar întâmpla mie una ca asta. Nici nu vreau să mă gândesc. Sunt mult prea precaută ca să ajung într-o astfel de situație”.

Andrei Stoica: „Încă 7-8 copii. Avem trei copii, mai facem 7, 8”.

Andra Stoica, soția lui Andrei Stoica: „Cu siguranță asta cred că am face. Ne-am bucura unul de altul mai mult”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni