• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alexandra Căpitănescu, interviu sincer La Vorbește lumea, după câștigarea trofeului Vocea României

Alexandra Căpitănescu, interviu sincer La Vorbește lumea, după câștigarea trofeului Vocea României

Alexandra Căpitănescu, tânăra de 20 de ani din echipa Tudor Chirilă, a câștigat finala Vocea României 2023.

Frumoasa și talentata concurentă a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. La Vorbește lumea a venit plină de energie pozitivă și a povestit:

"Înainte să înceapă finala, mi-am spus că nu cred că o să câștig, așa că o să intru relaxată pe scenă. Cred că a contat că am fost relaxată și m-am simțit bine pe scenă. (...) Foarte multă lume îmi cerea să cânt Laura Stoica, dar cu Dida Drăgan nu m-a comparat nimeni, niciodată, e o mare onoare pentru mine.(...) Trofeul acesta înseamnă un vis împlinit. Familia era în extaz, eu eram în șoc, nu îmi venea să cred. M-am uitat la reluare și mă luau emoțiile, parcă nu știam cine câștigă.(...)Am mai fost de două ori la preselecții înainte.(...) Tudor m-a felicitat și i-am spus că mă bucur foarte mult, că am avut încredere în el, eram puțin Mă bucur mult că l-am ascultat. Mi-a spus, să nu cumva să arunci banii pe fereastră, fii înțeleaptă, sună-mă, întreabă-mă, că te sfătuiesc. Mi-a zis din start Încă vorbim, mi-a trimis aseară niște poze din BLIND. Tudor este acum un prieten foarte bun. Și mentor."

Gallery

​Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a oferit publicului și telespectatorilor trei momente memorabile în cel de-al 11-lea sezon Vocea României. Chiar la Vorbește lumea, Bogdan Ciudoiu, care a fost prezent în public, a mărturisit:

"Mi s-a ridicat părul pe mâini să aud vocea asta!"

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ VOCEA ROMÂNIEI 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni