• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Carmen Barcan și-a donat ziua de naștere către Crucea Roșie Română și copiii defavorizați

Carmen Barcan și-a donat ziua de naștere către Crucea Roșie Română și copiii defavorizați

Carmen Barcan, terapeuta care ajută oamenii să devină varianta lor mai bună, a făcut un gest minunant și cu ocazia anversarii ei .

​Mai precis, și-a donat ziua către Crucea Roșie Română.


Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru cu totul altfel, cu o mulțime de vedete, de oameni de afaceri și de persoane speciale pe care le-a și ajutat să slăbească. Invitații la aniversare nu au adus cadouri clasice, ci au făcut donații la Crucea Roșie Română alimente care vor ajunge la copiii defavorizați. Potrivit lui Carmen Barcan, s-au strâns în total patru tone de alimente. 

Dan Brumar, director comunicare Crucea Roșie Română

Banca de alimente a Crucii Roșii Române este unul dintre cele mai vechi programe pe care le desfășoară această organizație. Tot ce facem în cadrul acestui proiect se adresează persoanelor vulnerabile, cu risc de sărăcie, din medii defavorrizate. Există persoane care nu pot să își procure nici măcar alimentele necesare.


Legat de ziua ei și de acestă mobilizare a tuturor invitaților către bine, Carmen Barcan a declarat:

În afară de a dărui bucurie în jurul meu, nu cred că îmi doresc altceva. Pentru că atunci când dăruiești, primești înzecit. Toți cei prezenți la eveniment vor dărui cu ajutorul Crucii Roșii. Eu chiar am consultat lista de alimente greu perisabile pe care mi-a trimis-o Crucea Roșie Română și am pus accent pe zahăr, făină, tot ce e legat de ulei, conserve.

De 14 ani, Carmen Barcan este specialist în tratamete corporale și de slăbire, în remodelare corporala.


A lucrat înainte în domeniul economic, a fost manager de asigurări și gestionar. Inițial a avut un cabinet la Bacău, orașul ei natal și de trei ani a deschis cabinet și în București. Îi ajuta pe oameni să slăbească și să arate bine. Spune că tot ceea ce le recomandă clineților ei, face și ea. Are un stil de viață foarte sănătos și spune că nu mănâncă nimic care nu îi aduce un beneficiu pentru corp. Se trezește la 5:30 în fiecare dimineață și face antrenamente zilnic.

Opinia ei este că disciplina este ceea ce îi ajuta pe oameni să slăbească și nu lucrează decât cu oameni disciplinați.

Cea mai în vârstă clientă a ei are 72 de ani, iar persoanele ajutate să slăbească de Carmen Barcan sunt nenumărate. Printre acestea se numără Cornelia Rednic, care a slăbit 10 kilograme, Busu, care a dat jos 24 de kilograme, Andreea Marin, cu 20 de kilograme în minus, Francisca, mai slabă cu 20 de kilograme, Raluca Diță, soția lui Costi Diță, care a slăbit 20 de kilograme.

Dacă vrei să faci și tu același gest, poți să citești despre BANCA DE ALIMENTE pe CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ

Mărturiile unora dintre vedetele slăbite de Carmen Barcan sunt într-un articol scris chiar de Laura Lezis, corespondentul La Măruță care a reușit, la rândul ei, să dea jos 23 de kilograme 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni