• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lili Sandu: "Am vrut să îi fac Coachella lui Thomas! Apoi mi-am dat seama că abia zice mama"

Lili Sandu: "Am vrut să îi fac Coachella lui Thomas! Apoi mi-am dat seama că abia zice mama"

Emily Burghelea a venit la Vorbește lumea și a povestit cum i-a organizat Amedeei ziua de naștere la munte, dar și care sunt etapele cele mai importante în planificarea unui astfel de eveniment,

Gallery

​Astfel, s-a ajuns la concluzia că extrem de important este decorul la o petrecere de seamă. La acest moment, Lili Sandu a fost extrem de simpatică și a povestit:

 Am vrut să îi fac Coachella lui Thomas! E un festival de muzică! După, mi-am dat seama, are doi ani, abia zice mama, îi fac festival de muzică?

Coachella este un eveniment anual de muzică și arte, renumit la nivel mondial, care are loc pe parcursul a două weekenduri în aprilie, la Empire Polo Club din Indio, California, situat în Valea Coachella din Deșertul Colorado.

Pe 10 august 2023, Thomas Jay, fiul lui Lili Sandu, a împlinit 3 ani, iar părinții săi i-au organizat două petreceri. Micuțul s-a bucurat de cadouri și de prietenii săi în această zi specială.

Fetița lui Emily Burghelea a fost sărbătorită la începutul lui aprilie, iar mama ei s-a ocupat de tot pentru că e de părere că aceste momente sunt extrem de importante. În plus, mărturisește că cea mai frumoasă amintire din copilărie e legată chiar de o petrecere pe care i-au origanizat-o părinții la o aniversare din clasele primare. 

Vedeți în video recomandările făcute de Emily Burghelea, dar și imagini speciale

Gallery

​FOTO: PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni