Actrița Betty White a murit la 99 de ani!

Actrița Betty White a murit la 99 de ani!
Citeste mai mult despre: Betty White, a murit,
Data publicarii: 31 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Betty White este una din cele mai emblematice actrite din istoria Hollywood. Starul american mai avea câteva zile și împlinea 100 de ani.

Îndrăgita actriță a murit la vârsta de 99 de ani, vineri, 31 decembrie, în casa ei. 

După ce și-a încheiat cariera la Hollywood, Betty White a dus o viață liniștită în Los Angeles, ocupându-și timpul cu rezolvarea de rebusuri, jucând cărți sau golf și uitându-se la emisiunea „Jeopardy” și la documentare despre animale.

Starul din The Golden Girls a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că „optimismul exuberant” avea un rol esențial pentru ea. „L-am moștenit de la mama mea și nu m-am schimbat niciodată. Mereu găsesc lucrurile pozitive”.

Meniu cu votcă și hot-dog

În timpul unui interviu acordat în 2018 revistei Parade ea a spus că este important să te bucuri de viață. 

„Puneți accentul pe lucrurile pozitive, nu cele negative. Sună banal dar o mulțime de persoane se agață de ceva de care să se plângă în loc să spună 'Hey, asta a fost grozav!'. Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă cauți! Negativismul te stoarce de energie!”, afirma ea la momentul respectiv.

În timpul aceluiași interviu, vedeta a relatat că încă se bucura de votcă și hotdogi, deși „probabil nu în ordinea respectivă”.

În 2014, actrița a intrat în Cartea Recordurilor, având cea mai lungă carieră din industria filmului la Hollywood, de peste 74 de ani.Betty White a avut o carieră uimitoare la Hollywood. A avut roluri memorabile în „The Golden Girls” și „The Mary Tyler Moore Show”. A apărut în numeroase filme de comedie mai târziu în carieră, printre care „Hot in Cleveland” și comedia romantică „The Proposal”, lansată în 2009.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!