Doliu în lumea muzicală: Cântărețul Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani

Doliu în lumea muzicală: Cântărețul Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani
Citeste mai mult despre: adrian bac, adrian bac a murit,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 25 Iunie 2021
Data actualizare: 25 Iunie 2021
Cântărețul de muzică populară Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani, în urma unei intervenții chirurgicale, rudele tânărului aducând mai multe acuze la adresa medicilor.

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul, Adrian Bâc era unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Banat, iar în noaptea zilei de luni spre marți a ajuns de urgență la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad.


Sursa citată notează că interpretul de muzică populară avea tensiunea foarte mică, era în infarct mezentric, iar după ce i-au pus diagnosticul de ocluzie intestinală depășită, medicii au decis să-l opereze de urgență. Din păcate, imediat după ce a fost scos din sala de operație, Adrian Bâc a murit.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau. Au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit. Că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de patru ore după deces”, a scris pe Facebook o rudă a artistului. Mai mult decât atât, familia lui Adrian Bâc îi acuză acum pe medicii din Arad de malpraxis.

foto: YouTube

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies