Alain Delon, internat în spital după ce a suferit o hemoragie cerebrală. Ce spune fiul său,  Anthony  

Alain Delon, internat în spital după ce a suferit o hemoragie cerebrală. Ce spune fiul său,  Anthony
Autor: Ionela Lupu
Data: 09 August 2019
Legendarul actor Alain Delon (83 de ani) a suferit un accident vascular cerebral  și o hemoragie cerebrală ușoară, conform unor declarații date de fiul său cel mare, Anthony Delon.

Celebrul actor Alain Delon a suferit, în urma cu câteva săptămâni, un accident vascular și o hemoragie cerebrală ușoară, potrivit unor declarații date de fiul cel mare al acestuia, Anthony Delon, unei agenții de știri din Franța: "A fost supus unei intervenții chirurgicale la Pitié-Salpêtrière, unde a petrecut trei săptămâni în terapie intensivă. Întreaga familie a fost alături de el, fratele meu, sora mea și mama mea Nathalie".

Citește și: Destinul tragic al femeilor care l-au iubit pe Alain Delon mai mult decât a fost el capabilConform acestuia, în momentul de față starea actorului este stabilă: "Funcțiile sale vitale fiind perfecte și starea lui este stabilă, potrivit medicilor, s-a întors în Elveția și se odihnește liniștit într-o clinică. Sora mea, care locuiește acum în Elveția, urmează îndeaproape recuperarea lui și ne ține la curent cu progresul său zilnic, a adăugat Anthony Delon. 

La jumătatea lunii iunie, surse apropriate lui Alain Delon au declarat că actorul a mai fost internat și la Spitalul American din Neuilly pentru "amețeli și dureri de cap minore".

Veteranul actor francez este o icoană a industriei cinematografice europene, după ce a jucat în peste 80 de filme. A lucrat cu realizatori precum Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville și Jean-Luc Godard.

Vezi mai multe imagini în galeria foto 

Sursa foto: Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Meryl Streep

FULLSCREEN
Alain Delon, internat în spital după ce a suferit o hemoragie cerebrală. Ce spune fiul său,  Anthony  
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO