Competiția de tradiție din handbalul românesc, Trofeul Carpați, devine Trofeul Carpați Niro

Competiția de tradiție din handbalul românesc, Trofeul Carpați, devine Trofeul Carpați Niro
Data publicarii: 23 Decembrie 2022
Data actualizare: 23 Decembrie 2022
Federația Română de Handbal și Niro Investment Group anunță consolidarea parteneriatului de lungă durată inițiat în 2016, prin redenumirea “Trofeului Carpați” – un eveniment de tradiție pentru handbalul românesc – în “Trofeul Carpați Niro”.

Trofeul Carpați Niro continuă o tradiție de peste 60 de ani, la cel mai înalt nivel internațional, cu un rol esențial în pregătirea viitoarelor performanțe și șlefuirea talentelor handbalului românesc. Încrederea este una dintre cele mai importante chei ale succesului, iar pentru următorii trei ani, încrederea pe care ne-o dă extinderea parteneriatului cu Niro Investment Group va contribui la împlinirea speranțelor legate de peformanțele internaționale ale echipelor naționale de handbal. 

Valoarea handbalului romanesc are de câștigat prin astfel de parteneriate pe termen lung. Mulțumim Niro Investment Group pentru încrederea și susținerea continuă”, a declarat Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal.

Suntem bucuroși să putem sprijini de mulți ani, în mod activ, echipele naționale de handbal și să susținem sportivii români la competiţii naţionale şi internaţionale. Este o realizare pe care întreaga echipă Niro Investment Group o prețuiește foarte mult. Parteneriatul cu Federaţia Română de Handbal ne onorează, deoarece reflectă valorile noastre comune: munca în echipă, perseverenţa şi dinamismul”, a declarat Clitemnestra Gâdea, reședintele Consiliului de Administrație al Niro Investment Group.

NIRO Investment Group este partener și sponsor oficial al Federației Române de Handbal din 2016 și susține echipele naționale de handbal feminim și masculin. NIRO Investment Group a fost fost alături de federație și sportivi de-a lungul multor momente memorabile, iar colaborarea va continua și în următorii ani.

Trofeul Carpați Niro este un eveniment sportiv de traditie, la care participă mai multe echipe naționale. Naționala feminină de handbal a României a câștigat trofeul ediției de anul acesta a competiției, la care a concurat alături de echipele naționale ale Spaniei, Serbiei și Austriei. Competiția masculină se va desfășura, în perioada 28-29 decembrie, la Oradea, și va aduce handbaliștii români față în față cu naționalele Egiptului, Algeriei și Slovaciei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!