Concertul Jacob Lee la București este SOLD OUT. Ce au anunțat organizatorii

Concertul Jacob Lee la București este SOLD OUT. Ce au anunțat organizatorii
Data: 25 Iulie 2019
Cântărețul australian are mulți fani și în România, astfel că biletele la concertul din București de pe 27 septembrie s-au vândut în totalitate.

La cererea fanilor, acesta va performa și pe data de 26 septembrie. Concertele vor avea loc la Expirat Halele Carol și vor începe la ora 19:00. Dacă doriți să achiziționați bilete pentru data de 26 septembrie, acestea sunt disponibile online, iar prețul acestora este de 50 de lei.  

Un artist cu o creativitate debordantă, Jacob Lee a obținut peste 5 milioane de stream-uri pe Spotify, intrând în atenția publicului international, dar și a caselor de discuri prin EP-urile sale de debut "Sine Qua Non" și "Clarity”.

În momentul actual, Jacob Lee intră în teritorii neexplorate prin intermediul turneului său global. În același timp, artistul înregistrează următoarele sale piese și gestionează cu succes "Ghost Campaign", o campanie prin intermediul căreia și-a propus să crească nivelul de conștientizare asupra fenomenului de bullying.

"Nu ai idee cât sunt de fericită că vii în România!", a comentrat o fană.

Artistul în vârstă de 22 de ani, considerat Ed Sheeran-ul Australiei, are o aură captivantă pe scenă, acesta fiind recunoscut pentru modul în care absoarbe atenția publicului, un public pe care reușește să îl transpună în poveștile sale prin intermediul versurilor sale inteligente, dar în același timp, ambigue. 

Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart


 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO