De ce ar fi murit Mihaela Galani! Ce spune raportul INML

De ce ar fi murit Mihaela Galani! Ce spune raportul INML
Citeste mai mult despre: mihaela galani, inml, mihaela galani a murit,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Ianuarie 2022
Data actualizare: 05 Ianuarie 2022
Mihaela Galani, patroana unui brand de încălțăminte din Constanța, a murit la doar 33 de ani, după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, au anunțat reprezetanții firmei pe care tânăra o patrona alături de sora sa mai mare, Loredana Romanov.

Potrivit informațiilor oferite de Știrile PRO TV, Mihaela Galani ar fi suferit un infarct, după ce în ultimele zile anunțase că se simte rău și chiar își sunase medicul curant. Acesta a sfătuit-o să se ducă de urgență la spital, mai ales din cauza faptului că în 2018 ea făcuse un transplant de rinichi, iar în ultimul timp începuse să facă dializă, pentru că organismul îi refuzase transplantul.

Jurnaliștii de la Impact au dezvăluit că au intrat inclusiv în posesia raportului INML, în care scrie că Mihaela Galani a făcut comă ureică, adică blocaj renal. Se pare că rinichiul i-a cedat în timp ce se afla la volan, unde a și fost găsită inconștientă.

Vezi și: Ce își doresc de la anul 2022 actorii din VLAD?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!