După dispariția fiului ei, Sinead O’Connor amenințase spitalul în care era tratat Shane cu tribunalul

După dispariția fiului ei, Sinead O rsquo;Connor amenințase spitalul în care era tratat Shane cu tribunalul
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Ianuarie 2022
Data actualizare: 09 Ianuarie 2022
Fiul lui Sinead O’Connor se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere într-un centru al Spitalului Tallaght, din Dublin. Băiatul de 17 ani a reușit să fugă, iar două zile mai târziu a fost găsit mort.

Cele două zile au fost un calvar pentru Sinead O’Connor, care a încercat din răsputeri să-și găsească fiul. Aceasta a anunțat dispariția lui la poliție și a postat mai multe mesaje pe Twitter, în speranța că fiul  său le va vedea. Ea l-a implorat pe Shane să nu-și facă rău și să meargă la poliție.

“Lumea mea se va prăbuși fără tine! Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să mai bată. Te rog nu-ți face rău. Mergi la secția Gardai și te vor duce la spital”, a scris Sinead pe o rețea de socializare. 

“Acesta este un mesaj pentru fiul meu, Shane. Shane, nu mai e deloc amuzant cu dispariția asta. Mă sperii îngrozitor. Poți, te rog, să faci ceea ce este bine și să mergi la secția Gardai”, este un alt mesaj postat de artista în vârstă de 55 de ani. 

După ce a anunțat dispariția fiului ei, Sinead a mai postat un mesaj în care amenința spitalul în care era tratat fiul ei cu un proces.

“Cum se poate ca un tânăr de 17 ani, traumatizat, aflat sub supraveghere pentru risc de sinucidere la Tallagh să dispară așa? Bineînțeles că spitalul refuză până acum să-și asume responsabilitatea. Dacă fiul meu pățește ceva urmează procese”, a scris Sinead înainte de a afla tragica veste. 

Potrivit The Sun, cântăreața va acționa în instanță spitalul, dacă ceva indică faptul că moartea tragică a tânărului ar fi putut fi prevenită. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!